تدویر کورس آموزشی یک‌روزه برای کارمندان ریاست زراعت پروان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۴۷
تدویر کورس آموزشی یک‌روزه برای کارمندان ریاست زراعت پروان

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان یک کورس آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تشخیص امراض، شناسایی و حل مشکلات نباتات» را توسط مدیریت عمومی حفظ نباتات و قرنطین و آمریت امور زراعتی این ریاست، به همکاری سازمان محترم کب، در تالار ریاست زراعت پروان برگزار کرد.
در این برنامه آموزشی، کارمندان ریاست زراعت از ولسوالی‌های مختلف ولایت پروان اشتراک کرده و آموزش‌های تخصصی در زمینه شناسایی امراض و آفات نباتی، روش‌های کنترول مؤثر و استفاده معیاری از ادویه نباتی را فرا گرفتند.
هدف اصلی این کورس، ارتقای ظرفیت‌های فنی کارمندان ریاست زراعت در راستای ارائه خدمات مؤثر در ساحات تحت پوشش است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۴۴
Background image

جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری این وزارت، با حضور مسئولان ریاست دعوت و ارشاد و شماری از رؤسای مرکزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۰:۲۳
Background image

توزیع تخم رشقه و کود سیاه برای ۸۰ دهقان در دو ولسوالی کابل

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری کمیته هالند (DCA)، ۲۴۰ کیلوگرام تخم رشقه و یک‌هزار و ۶۸۰ کیلوگرام کود سیاه را همراه با وسایل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۵:۳۴
Background image

هیئت وزارت زراعت در سفر به هلمند روند تطبیق پلان‌های تفصیلی لشکرگاه و مدیریت اراضی را بررسی کرد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور تطبیق حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرد تا روند تطبیق. . .

بازگشت به خبرها