تا یک هفته دیگر کار ساخت کشمش‌خانه‌های باقی‌مانده در کابل به پایان می‌رسد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۵ - ۱۵:۱۱
تا یک هفته دیگر کار ساخت کشمش‌خانه‌های باقی‌مانده در کابل به پایان می‌رسد

۲۴ عقرب ۱۳۹۹
کار ساخت ۱۲۵ کشمش‌خانه در ولایت کابل روبه پایان است و قرار است تا یک هفته‌ی دیگر آماده‌ی بهره‌برداری شود.
کار ساخت این کشمش‌خانه‌ها که توسط پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به پیش برده می‌شود، تاکنون ۹۵ درصد پیش رفته است.
این کشمش‌خانه‌ها با هزینه ۱۰۷ میلیون و ۱۵۴هزار و ۲۶۲ افغانی از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی شده است. ۲۰ درصد این هزینه توسط مستفیدشونده گان و ۸۰ درصد دیگر توسط وزارت زراعت پرداخته شده است.
هر یک این کشمش‌خانه‌ها در یک نوبت، ظرفیت بدل کردن ۱۲ تا ۱۵ تُن انگور را به کشمش دارد. با بهره‌برداری از این کشمش‌خانه‌ها، انگورداران کابل قادر می‌شوند سالانه یک‌هزار و ۸۰۰ تُن انگور را به کشمش بدل کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۹
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی بنگی تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که در ادامهٔ برنامه‌های حمایتی از زنبورداران محلی، به همکاری مؤسسه میشن ایست، برای ۸ خانواده مستحق در قریه قلبراق بالای ولسوالی بنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۸
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی این ریاست، با مسئولین دفتر کمیته ناروی دیدار و درباره فعالیت‌های این دفتر در بخش تولید. . .

بازگشت به خبرها