بیش از سه هزار خانم در بلخ مصروف زراعت‌اند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۶/۱۱ - ۱۵:۴۶
بیش از سه هزار خانم در بلخ مصروف زراعت‌اند
۱۱ سنبله ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری، زمینه‌ی کار در مزرعه را برای بالاتر سه هزار زن در مرکز و ۱۲ ولسوالی این ولایت، فراهم ساخته است.
این خانم‌ها در باغچه‌های خانه‌گی‌ای کار می‌کنند که توسط وزارت زراعت و از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت ساخته شده است. هم‌چنان وزارت زراعت برای این شمار زنان، تمامی شیوه‌های کشت، پرورش، و برداشت حاصل انواع مختلف سبزیجات و پروسس آن را آموزش داده است.
این خانم‌ها که اکثریت‌شان از نبود زمینه‌های کاری رنج می‌بردند در حال حاضر در کنار مردان خانواده‌های‌شان به نان‌آوران خانه‌های‌شان بدل شده و در بلند بردن اقتصاد خانواده‌های‌شان، تلاش می‌کنند.
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری‌اش برای این خانم‌ها تخم ۱۶ نوع سبزی را توزیع، برای شماری از این خانم‌ها گل‌خانه‌هایی با سایزهای مختلف و نیز مراکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات را ایجاد کرده است.
شماری از این خانم‌ها بر گسترش هرچه بیش‌تر کمک‌های وزارت زراعت برای خانم‌ها در ولسوالی‌های این ولایت تاکید می‌کنند.
آنان می‌گویند یکی از راه‌هایی که تا حال خانم‌ها توانسته‌اند در کنار مردان خانواده، در زنده‌گی‌شان تغییر مثبت به وجود بیاورند، کار در مزرعه و در بخش باغچه‌های خانه‌گی بوده است.
قابل یادآوری است که وزارت زراعت، توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری «NHLP» پیش از این نیز برای هزاران زن در دیگر ولایت‌ها نیز این خدمات را عرضه کرده که دست‌آوردهای خوبی نیز داشته است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS