به ۶۸ زعفران‌کار در سرپل مهارت‌های زعفران‌کاری مدرن آموزش داده شد

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۶ - ۱۹:۱۴
سرپل

 

۲۶ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل جهت ارتقای ظرفیت دهاقین زعفران‌کار و دهاقین علاقه‌مند به کشت زعفران، آنان را آموزش می‌دهد تا مهارت‌های مدرن زعفران‌کاری را یاد بگیرند.
این برنامه به تأسی از پلان منظور شده وزارت زراعت آغاز شده و قرار است ۶۸ زعفران‌کار در مرکز و ولسوالی‌های سرپل، در برنامه‌های آموزشی کشت و تولید زعفران شرکت کنند و این مهارت‌ها را یاد بگیرند. این برنامه‌ی آموزشی از مرکز آغاز شده و پس از این، به ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، سانچارک و گوسفندی گسترش می‌یابد.
برنامه‌های آموزشی پروسس و بازاریابی زعفران نیز به زودی و با فرا رسیدن فصل گل‌دهی زعفران دایر خواهد شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها