به ۵۵۲ تن از مرغ‌داران ولسوالی دره ولایت پنجشیر خوراکه مرغ و وسایل مرغداری توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۸ - ۱۵:۲۱
به ۵۵۲ تن از مرغ‌داران ولسوالی دره ولایت پنجشیر خوراکه مرغ و وسایل مرغداری توزیع شد

۲۸ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر برای ۵۵۲ خانواده در ولسوالی دره ولایت پنجشیر وسایل مرغداری و خوراکه مرغ  توزیع کرد.
این وسایل  شامل ۱۵۰ کیلوگرام خوراکه مرغ، آب خوره، دانه خوره و وسایل ساخت مرغانچه می باشد که برای ۵۵۲ تن از خانم‌های این ولسوالی که قبلا سروی و شناسائی گردیده بودند توزیع گردید. قرار است برای این اشخاص ۳۰ قطعه مرغ تخمی نیز در آینده توزیع شود. 
این کمک از طرف ریاست زراعت پنجشیر به همکاری مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد راه اندازی گردیده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها