به ۲۵۰ خانم بی‌بضاعت در نیمروز، فارم‌های کوچک مرغداری توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۶ - ۱۵:۶
به ۲۵۰ خانم بی‌بضاعت در نیمروز، فارم‌های کوچک مرغداری توزیع شد

۶ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، می‌گوید که به ۲۵۰ تن از زنان بیوه و تهی‌دست در شهر زرنج، مرکز این ولایت، فارم‌های کوچک مرغداری توزیع کرده است.
به هر یک از این زنان مستحق، ۳۰ مرغ تخم‌گذار گلدن، چهار آب‌خوره، چهار دانه‌خوره، یک دروازه فلزی برای مرغانچه، واکسین مورد نیاز، پنج متر جالی برای پنجره‌ی مرغانچه و ۲۰۰ کیلوگرام دانه‌ی مرغ توزیع شده است.
این مرغ‌ها به منظور بهبود شرایط اقتصادی خانواده‌های زنان یادشده، ترویج مرغداری و ایجاد فرصت‌های شغلی توزیع گردیده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها