به ۱۲۰ خانم زراعت‌پیشه در بادغیس بسته‌های مکمل پروسس مواد غذایی توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۸ - ۱۱:۳۹
به ۱۲۰ خانم زراعت‌پیشه در بادغیس بسته‌های مکمل پروسس مواد غذایی توزیع شد

۸ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق یکی از پروژه‌هایش، به ۱۲۰ خانم زراعت‌پیشه که دارای گل‌خانه‌های کوچک هستند، بسته‌های مکمل پروسس مواد غذایی توزیع کرد.
این بسته‌ها به زنان زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های غورماچ و بالامرغاب توزیع شده است. از این بسته‌ها در تولید مربا، ترشی‌باب و رب بادنجان رومی استفاده می‌شود و شامل ۴۷ قلم وسیله مختلف است.
این زنان زراعت‌پیشه می‌توانند با استفاده از بسته‌های توزیع شده‌، محصولاتی را که از گل‌خانه‌های خودشان به دست می‌آورند، پروسس کنند و بفروشند.
هدف از توزیع این بسته‌های پروسس مواد غذایی، کمک به بهبود اقتصاد خانواده‌ها، معرفی محصولات با ارزش زراعتی، بلند بردن سطح آگاهی تولیدکننده‌گان و اشتغال‌زایی برای خانم‌ها است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

جلسه بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

 

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف قیمت‌گذاری تخم‌های بذری مادری، بنیادی و تصدیقی، تحت ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید. در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۰:۴۲
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با مسئولین کلستر زراعت در افغانستان

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی تحت رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئول عمومی کلستر زراعت در افغانستان و تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۹:۲۸
Background image

افزایش چشم‌گیر عواید یک دهقان با ایجاد سبزخانه در ولسوالی شیرین‌تگاب ولایت فاریاب 

با حمایت تخنیکی و مشوره‌های فنی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، یکی از دهاقین پرتلاش ولسوالی شیرین‌تگاب توانسته است فعالیت‌های زراعتی خود را گسترش دهد و به الگویی موفق برای. . .

BACK TO NEWS