به ۱۱۰ بانوی مالدار در دهدادی مهارت‌های مدرن مالداری آموزش داده شد

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۶ - ۱۹:۱۷
به ۱۱۰ بانوی مالدار در دهدادی مهارت‌های مدرن مالداری آموزش داده شد

۲۶ سنبله ۱۳۹۹

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری برنامه حمایت از اولویت ملی دوم (SNaPP2) برنامه‌ی آموزشی دو روزه‌ای را به منظور ارتقای ظرفیت تخنیکی ۱۱۰ خانم مالدار روستاهای ولسوالی دهدادی راه‌اندازی کرد.
این برنامه آموزشی به هدف بلند بردن مهارت‌های مالداران تولیدکننده شیر راه‌اندازی شده بود و آموزش‌های آن شامل مدیریت گاوداری، رعایت حفظ‌الصحه شیردوشی، تغذیه سالم، نسل‌گیری، بازاریابی لبنیات، بعضی از امراض گاوهای شیری و کنترل بیماری‌های گاو، برگزار شد.
به آموزش‌گیرنده‌گان از این برنامه، پیش از این، ۱۷ وسیله مالداری در بخش شیردوشی و اصلاح طویله توزیع شده بود.
هم‌چنان از دیگر برنامه‌های وزارت زراعت برای این مالداران، فراهم‌سازی زمینه‌های بستن قراردادهای زراعتی برای بازاریابی و ایجاد ارتباط میان دهقانان و سکتور خصوصی است. در طی این برنامه‌، مالداران با اتحادیه بلخ لبنیات وصل شدند، تا روزانه ۷۶۰ لیتر شیر تولیدشده از گاوهای‌شان را به نرخ روز مارکیت، به سکتور خصوصی بفروشند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها