به یک هزار و ۴۵۰ خانواده‌ی عضو انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌های بامیان، دیگدان کم‌مصرف توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۹:۵۲
به یک هزار و ۴۵۰ خانواده‌ی عضو انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌های بامیان، دیگدان کم‌مصرف توزیع شد

۲۹ عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توزیع یک هزار و ۴۵۰ دیگدان کم‌مصرف را برای خانواده‌های عضو در هفت انجمن حفاظت از چراگاه‌ها در سطح ولسوالی‌های یکاولنگ و پنجاب آغاز کرد.
این دیگدان‌ها از طریق پروژه‌ی مدیریت پایدار زمین و جنگل به سطح جامعه در افغانستان مربوط وزارت زراعت، و به همکاری تخنیکی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» توزیع می‌گردد.
در آغاز این برنامه، ۸۵۰ دیگدان کم‌مصرف با حضور محمدعظیم فرید ولسوال یکاولنگ، رییس زراعت آبیاری و مالداری بامیان و دیگر مسوولان محلی به ۸۵۰ عضو انجمن حفاظت از چراگاه‌ها در ولسوالی یکاولنگ‌ توزیع شد.
هدف از توزیع این دیگدان‌ها، کم کردن فشار از روی منابع طبیعی، استفاده کم از بته‌های کوهی و کاهش‌دهی آلوده‌گی هوای ناشی از سوخت توسط جوامع محلی است.
تا هنوز از طریق این پروژه، هفت انجمن مدیریت چراگاه‌ها به منظور احیای ساحات چراگاه‌ها در بامیان ایجاد شده است.
پروژه «مدیریت پایدار زمین و جنگل‌ها به اشتراک جامعه» یکی از پروژه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری است که در پنج ولایت به شمول بامیان فعالیت می‌کند. این پروژه با همکاری تخنیکی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تطبیق می‌شود. صندوق جهانی محیط زیست، این پروژه را تمویل می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها