به شش‌هزار و ۵۲۰ دهقان در پروان تخم‌های اصلاح‌شده توزیع می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۱ - ۱۵:۱۴
به شش‌هزار و ۵۲۰ دهقان در پروان تخم‌های اصلاح‌شده توزیع می‌شود


۱۱عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، از آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده به شش‌هزار و ۵۲۰ دهقان در این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌گوید که ۳۲۶ متریک‌تُن تخم‌های اصلاح‌شده به شش‌هزار و ۵۲۰ دهقان در تمام ولسوالی‌های ولایت پروان توزیع می‌شود.
این تخم‌های اصلاح‌شده با هزینه ۸میلیون و ۶۷۱هزار و ۶۰۰ افغانی از بودجه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تهیه شده است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همه ساله به شماری از دهقانان تخم‌‌های اصلاح‌شده توزیع می‌کند و امسال این روند را قبل از آغاز روند کشت خزانی شروع کرده است. برخی از دهقانان از این‌که تخم‌های اصلاح‌شده قبل از شروع کشت در اختیارشان قرار نمی‌گرفت، انتقاد داشتند. اما، امسال دهقانان به‌دلیل آغاز توزیع به موقع تخم‌های اصلاح‌شده خوش‌بین هستند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۵:۱۲
Background image

به بهره‌برداری سپردن پروژه احیای جنگلات طبیعی در ولایت بلخ

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۲ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، پروژه احیا و رشد جنگلات طبیعی را در منطقه سلطان بابا علی‌شیر مربوط ولسوالی نهرشاهی، به‌گونه رسمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۳۵
Background image

نشست بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت دایر شد

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

نشست بورد ملی تخم‌های بذری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، استادان پوهنحی زراعت پوهنتون کابل، اعضای بورد و نماینده سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۲
Background image

افتتاح روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در بدخشان

 ۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت بدخشان، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی محمد اسماعیل غزنوی والی. . .

بازگشت به خبرها