بهره‌برداری از کشتارگاه صنعتی طیور در ولایت فراه

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۸ - ۱۰:۳۴
بهره‌برداری از کشتارگاه صنعتی طیور در ولایت فراه

کشتارگاه صنعتی طیور زاهد با هزینه ۶۰۰ هزار دالر در ولایت فراه افتتاح شد. این کشتارگاه با ظرفیت ذبح و بسته‌بندی ۲۰۰۰ قطعه مرغ در ساعت، در حضور نماینده مقام ولایت، رئیس صنعت و تجارت، سرپرست ریاست زراعت و شماری از مقامات محلی و متنفذین قومی به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه با اشتغال‌زایی مستقیم برای ۵۰ نفر و غیرمستقیم برای ۳۰۰ نفر، زمینه تولید و عرضه گوشت مرغ سالم و بهداشتی را فراهم کرده است. همچنین، استفاده مؤثر از ضایعات تولیدی و امکان انتقال گوشت به ولایات همجوار از دیگر مزایای این کشتارگاه است.
ولایت فراه که از تولیدکنندگان عمده گوشت مرغ در افغانستان به شمار می‌رود، با داشتن ۳۲۰ فارم فعال مرغداری، فرصت‌های سرمایه‌گذاری بیشتری مانند احداث فارم‌های تولید جوجه و استاک مادری را در صنعت مرغداری مهیا کرده است. بهره‌برداری از چنین پروژه‌هایی می‌تواند گامی مؤثر در راستای خودکفایی اقتصادی کشور باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌ها

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اعضای رهبری ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری جلسه بررسی روند پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای اداری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با حضور رییسان و مسئولان مرکزی این وزارت به منظور بررسی پیشرفت پروژه‌های انکشافی برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۲:۶
Background image

توزیع گوسفند برای ۷۰ خانواده نیازمند در ولسوالی دوشی ولایت بغلان

۱۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، ۱۴۰ رأس گوسفند همراه با ۱۴۰ بره را به ۷۰ خانواده نیازمند در ولسوالی دوشی توزیع کرد.
این روند براساس. . .

BACK TO NEWS