برگزاری ورکشاپ یک‌روزه ارتقای ظرفیت جوامع محلی برای کنترل ریگ‌های روان و صحرا‌زدایی در اندخوی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۹:۴۰
برگزاری ورکشاپ یک‌روزه ارتقای ظرفیت جوامع محلی برای کنترل ریگ‌های روان و صحرا‌زدایی در اندخوی

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف تقویت نقش جوامع محلی در محافظت از منابع طبیعی و جلوگیری از گسترش ریگ‌های روان، یک ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «ارتقای ظرفیت جوامع محلی و مدیریت ریگ‌های روان جهت حفاظت از منابع طبیعی» در ولسوالی اندخوی ولایت فاریاب برگزار شد.
این برنامه، با اشتراک ۱۱۰ تن از اعضای انجمن جنگلداری، بزرگان قومی، محاسن‌سفیدان، جوانان محل، اربابان و کارمندان بخش زراعت ولسوالی اندخوی تدویر یافت.
ورکشاپ مذکور به رهبری عصمت‌الله خان، مدیر سروی و مطالعات منابع طبیعی ریاست زراعت فاریاب، برگزار گردید. در جریان برنامه، موضوعاتی چون روش‌های علمی و عملی کنترل ریگ‌های روان، احیای پوشش نباتی، حفاظت از علفچرها، جلوگیری از فرسایش خاک و نقش مردم در مدیریت مشارکتی منابع طبیعی مورد بحث و آموزش قرار گرفت.
شرکت‌کنندگان ضمن ابراز دیدگاه‌ها و تجارب خویش در زمینه چالش‌های موجود در ساحات آسیب‌پذیر، از برگزاری چنین برنامه‌هایی استقبال کرده و بر ادامه همکاری‌ها تأکید نمودند.
در پایان ورکشاپ، توافق‌هایی برای همکاری دوامدار میان ریاست زراعت فاریاب و انجمن جنگلداری محلی به‌منظور حفاظت از منابع طبیعی و اجرای پروژه‌های جلوگیری از گسترش ریگ‌های روان صورت گرفت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل باغداری بر ده‌ها باغدار  توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها