برگزاری ورکشاپ آموزشی برای سرشماری مواشی در ولایت کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲ - ۱۰:۴۲
برگزاری ورکشاپ آموزشی برای سرشماری مواشی در ولایت کاپیسا

۲ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه روزه به منظور آغاز سروی سرشماری مواشی در ولایت کاپیسا با حضور مولوی محمدرحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، و داکتر عبدالخلیل رحمانی، آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، برگزار شد. این ورکشاپ با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و ریاست زراعت کاپیسا ترتیب داده شده است.
هدف از این ورکشاپ، آموزش نحوه دقیق سرشماری مواشی به داکتران و مسئولان صحت حیوانی است. سرشماری مواشی در سطح کشور و به ویژه در ولایت کاپیسا توسط ۲۸ نفر از واحدهای ساحوی انجام خواهد شد. این اقدام به منظور بهبود مدیریت و برنامه‌ریزی در بخش مالداری صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۰
Background image

کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق آغاز شد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهی‌دهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان در افغانستان

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با محمد سجاد ساجد رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان WHH در افغانستان، بر. . .

بازگشت به خبرها