برگزاری نشست مشورتی ریاست زراعت بدخشان با شماری از موسسات همکار

qiam_amin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۰:۴۷
برگزاری نشست مشورتی ریاست زراعت بدخشان با شماری از موسسات همکار

۳۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش

نشست مشورتی میان نمایندگان سازمان غذای جهان و مؤسسه شلتر فار لایف با آمرین و کارمندان تخنیکی ریاست زراعت ولایت بدخشان، در دفتر این ریاست برگزار شد.

در این نشست، انجنیر عبدالمتین فقیرزی نماینده سازمان غذای جهان مقیم بدخشان و رحیم حق‌بین نماینده مؤسسه شلتر فار لایف، با حضور مودودالحق دایم آمر امور زراعتی، داکتر فهیم‌الله شریفی آمر مالداری و صحت حیوانی، احمد فرشید شیک مدیر مالداری و روح‌الله حسینی مدیر باغداری ریاست زراعت اشتراک داشتند.

در جریان جلسه، پیرامون چگونگی تطبیق پروژه‌های سال ۲۰۲۶ میلادی از سوی مؤسسه شلتر و سایر مؤسسات تحت حمایت مالی سازمان غذای جهان بحث و تبادل نظر صورت گرفت. تمرکز اصلی گفتگوها بر تطبیق پروژه‌ها مطابق نیازمندی‌های خانواده‌های بی‌بضاعت و آسیب‌پذیر، ایجاد برنامه‌های پایدار و عایدزا برای بهبود اقتصاد خانواده‌ها و تقویت مصونیت غذایی مردم بود.

همچنان اشتراک‌کنندگان جلسه به پرسش‌های مطرح‌شده از سوی نمایندگان مؤسسات پاسخ‌های تخنیکی ارائه کردند و بر اهمیت هماهنگی بیشتر میان مؤسسات همکار و ریاست زراعت در راستای بهبود عرضه خدمات سکتور زراعت تأکید نمودند.

در ادامه، موضوعات مرتبط با طرح و دیزاین پروژه‌ها بر اساس ارقام فقر و بیکاری در ولایت بدخشان و نحوه تطبیق آن‌ها در هماهنگی با برنامه‌های کاری ریاست زراعت به گونه مفصل مورد بحث قرار گرفت.

این نشست پس از انجام بحث‌های تخنیکی و تبادل نظر در زمینه همکاری‌های آینده، به پایان رسید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۵۸
Background image

افتتاح پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی برای احیاء زمین‌های زراعتی در ولسوالی سنگین ولایت هلمند

۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

پروژه پاک کاری کانال و زهکشی برای احیای زمین های زراعتی در ولسوالی سنگین ولایت هلمند از سوی ریاست زهکشی و اصلاح زمین های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هزینه . . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۵۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از شرکت‌ها و اتحادیه‌های زراعتی و مالداری در ولایات فراه و هلمند

۲۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

هیئتی از ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست قاری محمد اکبر امینی، رئیس این ریاست، جهت بازدید از شرکت‌های تولیدی محصولات زراعتی و مالداری،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۲۹
Background image

اجرای کمپاین واکسین حیوانات و توزیع وسایل حمایتی مالداری در ولسوالی علی‌آباد ولایت کندز

۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۵ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، دفتر بنیاد آقاخان یک کمپاین گسترده واکسین حیوانات در ولسوالی علی‌آباد این ولایت برگزار کرد. . .

بازگشت به خبرها