برگزاری جلسه و ورکشاپ آموزشی برای تعیین ظرفیت تولیدی چراگاه‌ها در ریاست عمومی منابع طبیعی

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۴ - ۹:۴۶
برگزاری جلسه و ورکشاپ آموزشی برای تعیین ظرفیت تولیدی چراگاه‌ها در ریاست عمومی منابع طبیعی

۲۴ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جلسه و ورکشاپ آموزشی را به هدف راهنمایی تیم‌های تخنیکی جهت سروی و تعیین ظرفیت تولیدی علوفه در چراگاه‌های کشور برگزار کرد.
در این نشست که به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی، و با حضور سید احمد خالد صاحب‌زاده، رئیس تنظیم علفچرها، و شماری از متخصصین بخش‌های تخنیکی برگزار گردید، روی روش‌های سروی، تشخیص ظرفیت تولیدی چراگاه‌ها و جمع‌آوری دقیق معلومات بحث صورت گرفت.
مولوی عبدالاحد خلیل در سخنانش بر اهمیت این سروی تأکید کرد و از کارمندان خواست تا مسئولیت خود را به‌گونه دقیق انجام دهند. وی تعیین ظرفیت تولیدی چراگاه‌ها را برای تنظیم بهتر مواشی در کشور ارزنده خواند.
در جریان ورکشاپ، موضوعات مرتبط به ظرفیت تولید علفچرها مورد بررسی قرار گرفت و در نظر است ورکشاپ آموزشی مشترکی با تیم‌های تخنیکی ریاست عمومی اراضی نیز برگزار گردد.
همچنان در پایان این برنامه، سید احمد خالد صاحب‌زاده با رئیس بانک زمین و متخصصین ریاست عمومی اراضی جلسه تخنیکی جداگانه‌ای را جهت حل چالش‌های سروی و اتخاذ تدابیر لازم برای اجرای مؤثر سروی در ولایت‌های باقی‌مانده برگزار کرد.
در نتیجه این نشست‌ها، تیم‌های تخنیکی مشترک ریاست‌های عمومی اراضی، منابع طبیعی و انسجام امور کوچی‌ها از وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، به‌زودی به ولایات بلخ و سمنگان جهت سروی چراگاه‌ها اعزام خواهند شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۶:۱۵
Background image

توجه ویژه به ولسوالی‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی در ننگرهار

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی محمد ولی محسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در نشست ماهوار با مؤسسات همکار، بر توجه ویژه به ولسوالی‌هایی که از حوادث طبیعی آسیب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۳
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت سرپل

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر، رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با میرویس خوگیانی و محمد ولی وزیری، مشاورین مقام وزارت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۰
Background image

توزیع تخم و وسایل زعفران برای دهقانان در ولسوالی چهار بولک بلخ

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ تن از دهقانان ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت در همکاری  دفتر حمایه اطفال، بسته‌های تخم و وسایل مورد نیاز کشت زعفران دریافت کردند.
بر اساس معلومات. . .

بازگشت به خبرها