برگزاری جلسه هماهنگی با مؤسسات همکار سکتور زراعت در بادغیس

qiam_amin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۰:۴۲
برگزاری جلسه هماهنگی با مؤسسات همکار سکتور زراعت در بادغیس

۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه هماهنگی با مؤسسات همکار سکتور زراعت، در دفتر کار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به ریاست مولوی شاه محمد حاجی سروری، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.

در این جلسه، رئیس زراعت ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، هدف اصلی نشست را تشریح نموده و پیرامون تدویر نمایشگاه تولیدات محصولات داخلی در ولایت بادغیس معلومات ارائه کرد. وی تأکید نمود که برگزاری این نمایشگاه می‌تواند نقش مهمی در معرفی محصولات داخلی، حمایت از تولیدکنندگان و ایجاد بازار مناسب برای دهاقین و متشبثین محلی داشته باشد.

همچنان رئیس صنعت و تجارت ولایت، در مورد چگونگی برگزاری نمایشگاه، زمان تطبیق و اهداف آن توضیحات لازم ارائه نمود و گفت که این نمایشگاه با هدف تقویت اقتصاد محلی و ترویج استفاده از محصولات داخلی برگزار خواهد شد.

در ادامه، مسؤولان مؤسسات همکار نیز به نوبه خود دیدگاه‌ها و پیشنهادات‌شان را مطرح کرده و همکاری کامل‌شان را جهت برگزاری هرچه بهتر این نمایشگاه اعلام نمودند.

قرار است نمایشگاه تولیدات محصولات داخلی به زودی در ولایت بادغیس برگزار گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

پیام تسلیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

پیام تسلیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری
وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
با نهایت تأسف و تأثر، خبر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

سفر رسمی معین زراعت و مالداری به فدراسیون روسیه برای تقویت همکاری‌های تخنیکی

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیئت تخنیکی این وزارت، در یک سفر رسمی شش‌روزه به فدراسیون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

بازگشت به خبرها