برگزاری آموزش عملی در زمینه ساخت و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات در ولسوالی دهدادی بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۰
4444

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برنامه آموزشی در مورد طرز تهیه و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات را در ولسوالی دهدادی آغاز کرد. این برنامه با هدف ارتقای سطح آگاهی دهقانان و باغداران در زمینه پیشگیری و مبارزه با آفات و بیماری‌های نباتی برگزار شد.
در جریان این آموزش عملی، مدیریت حفاظت نباتات همراه با کارمندان مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی دهدادی، شیوه صحیح ساخت، زمان مناسب مصرف، مقدار مصرف و روش‌های مؤثر استفاده از ادویه‌جاتی مانند لایم سلفر، روغن زمستانی، بوردو پست و بوردو پنت را برای دهقانان و باغداران تشریح کردند.
همچنین، در این برنامه روش‌های مؤثر پیشگیری و کنترل آفات و بیماری‌های نباتی مورد بحث قرار گرفت و رهنمودهای فنی لازم برای محافظت بهتر از درختان و باغ‌ها ارائه شد. این روند آموزشی همچنان ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

آغاز کار اعمار شبکه زهکشی برای احیای ۶ هزار جریب زمین زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه اعمار شبکه زهکشی در ساحه چمن ولسوالی یکاولنگ شماره یک ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسئولان ریاست زراعت این ولایت، بزرگان محل و. . .

BACK TO NEWS