بالای ده ورایتی کچالو در ولایت غور تحقیق شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۹ - ۱۴:۳۲
 بالای ده ورایتی کچالو در ولایت غور تحقیق شد

۲۹میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، می‌گوید که بالای ده ورایتی کچالو در فارم تحقیقات زراعتی «میدان هوایی» این ولایت تحقیق کرده و سه ورایتی آن محصول زیادی به دست داده است.
این ریاست می‌گوید که این تحقیقات از دو سال پیش آغاز شده بود و سه ورایتی آن در هر هکتار زمین، ۵۰ تا ۶۰ متریک تن محصول می‌دهد.
ریاست زراعت ولایت غور تاکید کرده که نتیجه این تحقیقات به دهقانان ارایه خواهد شد تا کشت ورایتی‌های جدید کچالو در میدان وردک در میان دهقانان رواج یابد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۳:۲۸
Background image

رئیس زراعت فراه از پروژه ساخت چکدم در ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید کرد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، همراه با تیم تخنیکی این ریاست، از ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید و از جریان تطبیق پروژه ساخت چکدم در قریه انجیران نظارت کرد.. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۹:۴۹
Background image

افزایش ۱۵ درصدی حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان؛ امسال بیش از ۱۵۹ هزار متریک تُن محصول برداشت خواهد شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گوید که در سال جاری، حاصلات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری. . .

بازگشت به خبرها