ایجاد ۳۰ قطعه نمایشی جواری برای دهقانان در بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۱۱:۴۵
ایجاد ۳۰ قطعه نمایشی جواری برای دهقانان در بلخ

۱۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ از ایجاد ۳۰ قطعه نمایشی جواری برای ۳۰ تن از دهقانان در سطح ۹ ولسوالی این ولایت خبر داد.
به اساس این برنامه، برای هر دهقان ۸ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده جواری، ۵۰ کیلوگرام کود سفید (یوریا)، ۳۰ کیلوگرام کود سیاه (دی‌ای‌پی) و ۵۰۰ افغانی پول نقد در نظر گرفته شده است تا در یک جریب زمین به‌گونه قطاری کشت گردد.
این روند از سوی آمریت امور زراعتی ریاست زراعت بلخ و به همکاری برنامه توسعه غله‌جات و حبوبات وزارت زراعت عملی گردیده است.
به گفته مسئولان، هدف از این قطعات نمایشی معرفی بذر اصلاح‌شده جواری و تشویق دهقانان به استفاده از روش‌های معیاری کشت می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان؛ پاکسازی بیش از ۳۱۰۰ هکتار زمین

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در شماری از قریه‌های مرکز ایبک و ولسوالی حضرت سلطان خبر می‌دهد.
گلاب‌الدین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۴
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۲۵۰ خانواده در سمنگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری مالی مؤسسه WHH  در چارچوب پروژه «تقویت انعطاف‌پذیری جوامع آسیب‌پذیر»، بسته‌های باغچه خانگی را برای ۲۵۰ خانواده در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۲:۵۷
Background image

میدان وردګ کې د لبنیاتو او مېوو پروسس کوونکو ته وسایل ووېشل شول

۲۷ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۹ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د میدان وردګو ولایت د دایمیرداد ولسوالی کې د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د «کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» په چوکاټ. . .

بازگشت به خبرها