ایجاد فرصت‌های شغلی برای خانواده‌ها در ولسوالی جرم

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۵۶
ایجاد فرصت‌های شغلی برای خانواده‌ها در ولسوالی جرم

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایت از معیشت خانواده‌ها، برای ۱۹ تن از مردان و زنان در ولسوالی جرم، وسایل ایجاد تشبثات کوچک توزیع گردید. این برنامه شامل حرفه‌های برق، گلیم‌بافی و خیاطی بوده و با هدف ایجاد زمینه کار و افزایش عاید خانواده‌ها تطبیق شده است.
این اقدام در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و توسط مؤسسه «مجادله بر ضد گرسنگی» با حمایت مالی اتحادیه اروپا عملی گردیده است.
در محفل توزیع، شماری از مسئولان از جمله مسئولان این مؤسسه، نماینده‌گان ریاست زراعت و اداره محلی ولسوالی حضور داشتند. در جریان برنامه، اهمیت توسعه تشبثات کوچک و نقش آن در بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های آسیب‌پذیر مورد تأکید قرار گرفت.
سخنرانان ایجاد فرصت‌های شغلی از طریق فراهم‌سازی وسایل کاری را گامی مؤثر در راستای توانمندسازی اقتصادی، بهبود معیشت و تأمین مصونیت غذایی خانواده‌ها عنوان کردند.
همچنان نماینده ریاست زراعت اطمینان داد که از نحوه استفاده وسایل توزیع‌شده نظارت صورت می‌گیرد تا مستفیدین بتوانند با استفاده مؤثر از این امکانات، عاید پایدار برای خانواده‌های‌شان فراهم نمایند.
در پایان، مستفیدین این برنامه از اجرای آن ابراز خرسندی کرده و آن را گامی مهم در جهت ایجاد فرصت‌های کاری و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند دانستند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۶:۱۲
Background image

دیدار وزیر زراعت افغانستان با وزیر جهاد کشاورزی ایران

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی افغانستان و. . .

بازگشت به خبرها