امضای تفاهم نامه همکاری میان پوهنتون و ریاست زراعت ولایت بدخشان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۸ - ۹:۵۳
امضای تفاهم نامه همکاری میان پوهنتون و ریاست زراعت ولایت بدخشان

تفاهم نامه‌ای به هدف همکاری‌های علمی و تخنیکی  میان قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری ومالداری و پوهنمل محمد امین امین رئیس پوهنحی زراعت پوهنتون  ولایت بدخشان به امضاء رسید.
درجریان امضای این تفاهم نامه که آمرین تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری ومالداری وآمرین دیپارتمنت‌های باغداری واگرانومی پوهنحی زراعت حضور داشتند، همکاری و امضای تفاهم نامه میان این دو اداره را، در رشد سویه علمی محصلین گام مثبت وارزنده توصیف نمودند.
رئیس زراعت روی اهمیت فعالیت فارم‌های تحقیقاتی و منابع طبیعی که درسطح این ولایت موجود است بحث نمود و موجودیت این فارم ها را فرصت مناسب برای کارهای تحقیقی استادان ومحصلین این کانون علمی عنوان نمود. آقای دهنوی بیان داشت:"درحال حاضر این ریاست بتعداد ۶ فارم دربخش تحقیقات زراعتی و منابع طبیعی دراختیار دارد که دربخش تولید نهال‌های مثمر وغیر مثمر، تطبیق تجارب در بخش غله جات، حبوبات، سبزیجات مطابق پلان ریاست عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی و ریاست منابع طبیعی مقام محترم وزارت زراعت، کار می نمایند ونظر به نیازمندی به بخش تحقیقات میوه جات به تازه گی فارم تحقیقات میوه جات را درساحه ۴۰ جریب زمین ثبت وراجستر وزارت زراعت، آبیاری ومالداری نموده است که به نسبت نزدیک بودن آن به ساحه پوهنتون می تواند برای محصلین زمینه کارهای عملی را فراهم نماید و از اندوخته‌های علمی استادان کارمندان ما نیز مستفید می‌گردند.
رئیس پوهنحی زراعت ضمن قدر دانی از همکاری های ریاست زراعت دربخش تکمیل پایان نامه های محصلین، فراهم شدن زمینه کار عملی وپروژه‌های تحقیقاتی را نیاز جدی محصلین این پوهنحی عنوان نمودو بیان داشت، اکنون به اساس مواد این تفاهم نامه محصلین می توانند درفارم های زراعتی کار نمایند و زمینه کار مشترک را درساحه تئوری و عملی بیاموزند، تا ما بتوانیم یک نیروی کارا و مسلکی مطابق نیاز وقت، به جامعه تقدیم نماییم وهمچنان تلاش خواهد شد در همکاری با متخصصین ریاست زراعت روی پخش و نشر مجله ومقالات علمی، به سطح ملی و بین المللی از آدرس این هردو نهاد کار نماییم".

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۸:۵۸
Background image

ارزیابی منطقه آب‌پوده در بادغیس به‌منظور بررسی وضعیت ماهی‌ها و حفاظت از منابع طبیعی

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی تخنیکی از آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، از منطقه آب‌پوده ولسوالی جوند دیدن کرده و وضعیت ماهی‌ها و شرایط طبیعی این منطقه. . .

BACK TO NEWS