امضای تفاهم نامه همکاری میان پوهنتون و ریاست زراعت ولایت بدخشان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۸ - ۹:۵۳
امضای تفاهم نامه همکاری میان پوهنتون و ریاست زراعت ولایت بدخشان

تفاهم نامه‌ای به هدف همکاری‌های علمی و تخنیکی  میان قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری ومالداری و پوهنمل محمد امین امین رئیس پوهنحی زراعت پوهنتون  ولایت بدخشان به امضاء رسید.
درجریان امضای این تفاهم نامه که آمرین تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری ومالداری وآمرین دیپارتمنت‌های باغداری واگرانومی پوهنحی زراعت حضور داشتند، همکاری و امضای تفاهم نامه میان این دو اداره را، در رشد سویه علمی محصلین گام مثبت وارزنده توصیف نمودند.
رئیس زراعت روی اهمیت فعالیت فارم‌های تحقیقاتی و منابع طبیعی که درسطح این ولایت موجود است بحث نمود و موجودیت این فارم ها را فرصت مناسب برای کارهای تحقیقی استادان ومحصلین این کانون علمی عنوان نمود. آقای دهنوی بیان داشت:"درحال حاضر این ریاست بتعداد ۶ فارم دربخش تحقیقات زراعتی و منابع طبیعی دراختیار دارد که دربخش تولید نهال‌های مثمر وغیر مثمر، تطبیق تجارب در بخش غله جات، حبوبات، سبزیجات مطابق پلان ریاست عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی و ریاست منابع طبیعی مقام محترم وزارت زراعت، کار می نمایند ونظر به نیازمندی به بخش تحقیقات میوه جات به تازه گی فارم تحقیقات میوه جات را درساحه ۴۰ جریب زمین ثبت وراجستر وزارت زراعت، آبیاری ومالداری نموده است که به نسبت نزدیک بودن آن به ساحه پوهنتون می تواند برای محصلین زمینه کارهای عملی را فراهم نماید و از اندوخته‌های علمی استادان کارمندان ما نیز مستفید می‌گردند.
رئیس پوهنحی زراعت ضمن قدر دانی از همکاری های ریاست زراعت دربخش تکمیل پایان نامه های محصلین، فراهم شدن زمینه کار عملی وپروژه‌های تحقیقاتی را نیاز جدی محصلین این پوهنحی عنوان نمودو بیان داشت، اکنون به اساس مواد این تفاهم نامه محصلین می توانند درفارم های زراعتی کار نمایند و زمینه کار مشترک را درساحه تئوری و عملی بیاموزند، تا ما بتوانیم یک نیروی کارا و مسلکی مطابق نیاز وقت، به جامعه تقدیم نماییم وهمچنان تلاش خواهد شد در همکاری با متخصصین ریاست زراعت روی پخش و نشر مجله ومقالات علمی، به سطح ملی و بین المللی از آدرس این هردو نهاد کار نماییم".

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۹
Background image

در بلخ برای ۵۵ دهقان ولسوالی نهرشاهی پیاز زعفران توزیع شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست به دست»، روند توزیع پیاز زعفران را برای ۵۵ دهقان در قریه شهرک وطنی این ولسوالی انجام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۷
Background image

وزیر زراعت با سفیر ایران در کابل دیدار کرد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در دفتر کارش با علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، دیدار و درباره گسترش همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۲۴
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS