افزایش ۳۰ درصدی تولیدات پخته در سال ۱۴۰۳

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۲ - ۱۱:۲۱
په ۱۴۰۳ کال کې د مالوچو په تولیداتو کې ۳۰ سلنه زیاتوالی

۲۲ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش

به اساس آمارهای ریاست احصائیه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تولیدات پخته در کشور طی سال ۱۴۰۳ با افزایش ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته به حدود ۱۵۹ هزار متریک تن رسیده است. 
این در حالی است که سال قبل از مساحت ۹۳ هزار ۶۳۰ هکتار زمین تحت کشت پنبه به مقدار ۱۲۲ هزار ۴۵۵ متریک تن پخته جمع‌آوری شده بود.
این افزایش به دلیل توسعه ساحات تحت کشت و وضعیت مناسب آب‌وهوا گزارش شده است.
براساس سروی نمونوی قطع نبات پخته که از سوی وزارت زراعت در هماهنگی با اداره ملی احصائیه و معلومات در ۱۷ ولایت کشور انجام شد، در مجموع ۱۰۵ هزار هکتار زمین تحت کشت این نبات قرار گرفته است.
ولایات هلمند، بلخ، کندهار و جوزجان بیشترین میزان تولید را داشته‌اند، در حالی که ولایات فاریاب و کاپیسا کمترین میزان تولید را به خود اختصاص داده‌اند.
با این حال، نبود فابریکه‌های نساجی در کشور باعث کاهش استفاده از تولیدات داخلی شده و مقدار زیادی از پخته تولیدشده به خارج صادر می‌شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۱۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی سیدخیل ولایت پروان

۲۵ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی بهاری از سوی در ولسوالی سیدخیل ولایت پروان با شعار «نهال امروزه، رفاه آینده» آغاز شد.
این برنامه با غرس چندین اصله نهال توسط مولوی نیاز محمد تایب، آمر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۱۴
Background image

کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی بنگی ولایت تخار آغاز شد

۲۵ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت تخار کمپاین نهال‌شانی بهاری را در ولسوالی بنگی آن ولایت آغاز کرد.
در مراسم افتتاح این برنامه، ولسوال بنگی پیرامون اهمیت نهال‌شانی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴
Background image

بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای عمومی در ولسوالی سنگ آتش ولایت بادغیس

۲۵ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
هیئتی از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس همراه با قوماندانی قطعه جنگلات و مسئولین ولسوالی سنگ آتش، به‌منظور بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای عمومی و جلوگیری از. . .

BACK TO NEWS