افتتاح پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی قریه چهاردهی ولسوالی بتی‌کوت

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۳:۵۷
د ننګرهار ولایت د بټي‌کوټ ولسوالی د چهاردهې کلي کانال د زهکشۍ او پاک کارۍ پروژې پرانیسته

۸ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
روند تطبیق پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی قریه چهاردهی ولسوالی بتی‌کوت ولایت ننگرهار  با حضور هیئآت اعزامی ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی، نمایندگان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت، مسئولین ولسوالی، شرکت قراردادی و شماری از بزرگان و متنفذین محلی افتتاح و کار عملی آن آغاز شد.
این پروژه به ارزش ۱,۸۴۷,۵۹۹ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شرکت ساختمانی استوار حمیدی عقد قرارداد گردیده است.
با تطبیق این پروژه بیش از ۲۲۰۰ جریب زمین زراعتی از آب‌های ایستاده رهایی یافته و آماده کشت دو فصل زراعتی خواهد شد. همچنین، این اقدام نقش مؤثری در توسعه ساحات زراعتی، ایجاد فرصت‌های شغلی دایمی و افزایش تولیدات و محصولات زراعتی در منطقه ایفا خواهد کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها