افتتاح پروژه ساخت ۲۵ باب ذخیره‌خانه پیاز و کچالو در ولسوالی اشکاشم ولایت بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۱۳:۱۰
افتتاح پروژه ساخت ۲۵ باب ذخیره‌خانه پیاز و کچالو در ولسوالی اشکاشم ولایت بدخشان

۷ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف تقویت زنجیره ارزش محصولات زراعتی و حمایت از دهقانان، پروژه ساخت ۲۵ باب ذخیره‌خانه پیاز و کچالو در ولسوالی اشکاشم ولایت بدخشان به‌گونه رسمی افتتاح شد.
این پروژه به هزینه بیش از ۲۵ میلیون افغانی از سوی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد تمویل و توسط مؤسسه ارتقای اجتماعی افغانستان در هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان تطبیق می‌شود.
در مراسم افتتاح این پروژه، مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، مولوی محفوظ‌الله همدرد ولسوال اشکاشم، احسان‌الله سراجی آمر امور زراعتی، عبد‌اللطیف لودین متخصص تخنیکی، محمد ابراهم امین مسئول موسسه تطبیق‌کننده و جمعی از متنفذین و دهقانان محل حضور داشتند.
رئیس زراعت بدخشان ضمن مهم‌خواندن این پروژه، آن را گامی مؤثر در کاهش ضایعات محصولات و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان خوانده، بر شفافیت در انتخاب مستفیدین و نظارت دقیق از مراحل تطبیق پروژه تأکید کرد.
در همین حال، ولسوال اشکاشم از تلاش‌های رهبری امارت اسلامی در راستای تطبیق پروژه‌های مفید در مناطق دوردست قدردانی نموده، خواستار توجه بیشتر به آموزش‌های تخنیکی دهقانان، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده، کود کیمیاوی و کنترول آفات شد.
محمد ابراهم امین، مسئول مؤسسه ارتقای اجتماعی، گفت که پروژه ساخت ذخیره‌خانه‌ها تا دو ماه آینده تکمیل و در اختیار دهقانان قرار خواهد گرفت.
در پایان مراسم، یکی از نمایندگان دهقانان از حمایت‌های امارت اسلامی و نهادهای مدد رسان قدردانی کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها