افتتاح سیستم برق آبی شعبه دوم فارم ماهی آجر، واقع دهن آهنگران مرکز بامیان 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۱ - ۱۳:۱
افتتاح سیستم برق آبی شعبه دوم فارم ماهی آجر، واقع دهن آهنگران مرکز بامیان 

۱۱ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
طی برنامه‌ای مسوولان پروگرام زنجیره ارزش‌های افغانستان سیستم برق آبی شعبه دوم فارم ماهی آجر واقع دهن آهگران مرکز ولایت بامیان را افتتاح و به مسوولان فارم متذکره تسلیم نمودند.
درابتداء برنامه در قسمت فعال سازی سیستم برق فارم‌ماهی پروری مذکور توسط مسئولین شرکت زنجیره ارزش‌های افغانستان معلومات مکمل ارایه شد .
فارم ماهی سردابی آجر از جمله تولید کننده گان ماهی قزل آلا در افغانستان است، این فارم ماهی با تاسیس شعبه جدید خود در سال ۲۰۲۲ در قریه دهن آهنگران مرکز بامیان، با چالش دسترسی محدود به برق برای استفاده مناسب از منابع آب طبیعی موجود و تامین آب حاوی اکسیجن برای تولید و پرورش ماهی سالم با هزینه عملیاتی کم در شاخه دوم خود می باشد.
 این شرکت نیاز به دسترسی مطمئن و مقرون به برق داشت، زیرا در بامیان برق با سیستم خورشیدی در همه ساحات مرکز بامیان به شمول ساحه آهنگران، یعنی محل فارم جدید ماهی آجر قابل دسترس نه بوده، بجز ساحات شهری محدود که آن هم به قیمت خیلی بالا و گزاف، ازین لحاظ فارم منابع مالی لازم برای تامین سیستم برق آبی مورد نیاز شعبه دوم خویش را نداشت و برای رفع این مشکل شرکت زنجیره ارزشهای افغانستان  تحت پروژه AVCP با هماهنگی کامل اداره زراعت بامیان یک سیستم برق آبی با ظرفیت تولید برق 40 کیلووات را برای فارم متذکره تهیه و ارایه نمود.
در مقابل فارم متذکره، یکتعداد مسئولیت ها از قبیل ساخت ۳۴۰ متر کانال، ساخت ۱۱ حوض، محل ذخیره گاه آب، ترینینگ برای فارمداران ماهی و  نصب سیستم متذکره را به عهده داشت که کار آن تکمیل شده و بعد از این مشارکت، فارم متذکره مجهز به برق دائم  گردیده است و میتواند به شکل اساسی و پایه دار فعالیت‌های خویش را که شامل پرورش ماهی از مرحله چوچه کشی تا فروش در این مرکز جدید امکان پذیر ساخته و درحال گسترش حوض های جدید به فارم خویش باشد و همچنان این فارم می‌تواند خدمات که شامل ( تهیه چوچه ماهی ) می‌باشد را به سایرفارم داران دیگر در داخل ولایت و سایر ولایات همجوار کشور عرضه نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها