افتتاح برنامه محو پرازیت‌های داخلی و نظارت از جریان توزیع مواد خوراکه حیوانی در ولایت تخار

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۰ - ۱۴:۵۷
افتتاح برنامه محو پرازیت‌های داخلی و نظارت از جریان توزیع مواد خوراکه حیوانی در ولایت تخار

۲۰ قوس ۱۴۰۲ ه‍.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با حضور سرپرست ریاست زراعت، نماینده ریاست اقتصاد و مسئولان کمیته هالند برنامه کمپاین دیوارمنگ (محو پارازیت های داخلی) را در حیوانات بز، گوسفند و گاو افتتاح نمود.
این فعالیت با توزیع  ۸۰۰ لیتر شربت ضد پرازیت‌های داخلی برای ۱۵ نفر مسئول کلینیک‌های حیوانی شهر تالقان و ده  ولسوالی تخار آغاز گردید. 
قرار است در این برنامه ۸۰۰۰۰ راس مواشی تحت برنامه دیورمینگ قرارگیرد.
 براساس خبر دیگر از تخار. از جریان توزیع۴۲۲۸ متریک تن موادخوراکه حیوانی غنی شده و مقدار۶.۴ تن تخم علوفه رشقه از سوی کارمندان اداره زراعت نظارت به عمل آمد. این مواد در ولسوالی‌های خواجه غار، دشت قلعه و چاه آب در حال تطبیق است و از جریان توزیع در همین ولسوالی‌ها نظارت شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها