اعمار ۱۰ باب سردخانه صفری برای ذخیره میوه و سبزی در کاپيسا جریان  دارد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۰:۳۰
اعمار ۱۰ باب سردخانه صفری برای ذخیره میوه و سبزی در کاپيسا جریان  دارد

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
کار اعمار ۱۰ باب سردخانه صفری برای نگهداری و ذخیره میوه‌جات و سبزیجات در ولسوالی‌های نجراب و تگاب ولایت کاپيسا جریان دارد. بر اساس طرح، در هر ولسوالی پنج باب سردخانه ساخته می‌شود.
در حال حاضر، از میان سردخانه‌های ولسوالی تگاب، سه باب آن در قریه‌های اختر باباخیل، لالاگی‌خیل و گدای‌خیل تحت کار عملی قرار دارد و حدود زیادی از مراحل ساختمانی آن پیش رفته است. این پروژه از سوی ریاست زراعت به هزینه مؤسسه احیای مهارت‌ها و بازسازی عملی می‌گردد و هدف آن ایجاد ظرفیت مناسب برای نگهداری محصولات زراعتی دهاقین می‌باشد.
مسئولان ریاست زراعت کاپيسا می‌گویند که با تکمیل این سردخانه‌ها، زمینه کاهش ضایعات محصولات و افزایش دسترسی دهاقین به بازار فراهم خواهد شد. همچنان، تیم تخنیکی ریاست زراعت بر روند کار نظارت نموده و برای انجنیران شرکت قراردادی مشوره‌های لازم تخنیکی را ارائه کرده‌اند تا کار مطابق نقشه، بل‌احجام و شرایط قرارداد تکمیل گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

در ولسوالی شولگره ولایت بلخ، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی میان ده‌ها دهقان توزیع شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به گفته ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در سطح ولسوالی شولگره و به همکاری موسسه «اکتیِد»، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ دهقان در ولایت لوگر آغاز شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج زراعت معیاری در ولایت لوگر، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ تن از دهاقین. . .

بازگشت به خبرها