از ۸۰ کارمند وزارت زراعت برای بورسیه کوریای جنوبی امتحان گرفته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ - ۴:۲
از ۸۰ کارمند وزارت زراعت برای بورسیه کوریای جنوبی امتحان گرفته شد

۱۳حوت ۱۳۹۹
ریاست منابع بشری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از هشتاد تن از کارمندان این وزارت به منظور اعزام به بورسیه‌های ماستری در کوریای جنوبی، امتحان گرفت.
محمدهارون حَدران مسوول بورسیه‌های وزارت زراعت می‌گوید: «از تمام داوطلبان ۱۳۶ نفر شارلیست شده بودند و در امتحان ۸۰ نفر حاضر شدند. از این تعداد سه زن و ۷۷ کارمند مرد بودند و در صورت موفقیت عازم کشور کوریای جنوبی می‌شوند.»
از میان این افراد، دوازده تن که بلندترین نمرات را حاصل بگیرند، به این بورسیه‌ها فرستاده می‌شوند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها