از روز دهقان با برگزاری محفل باشکوهی در کندز تجلیل شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۳:۳۵
از روز دهقان با برگزاری محفل باشکوهی در کندز تجلیل شد

۲ حمل ۱۴۰۰
از دوم حمل، روز دهقان، با برگزاری محفل با شکوهی با حضور صدها تن از مسوولان محلی، فعالان جامعه‌ی مدنی، مؤسسات همکار، شرکت‌های خصوصی، دهقانان، ورزشکاران و شهروندان کندزی، در صحن شهرداری این ولایت تجلیل شد.
عبدالهادی قرلق رییس زراعت، آبیاری و مالداری کندز، در آغاز این محفل با ارایه‌ی گزارشی از فعالیت‌های سال گذشته این ریاست و برنامه‌های سال جدید، گفت که ولایت کندز در نتیجه همکاری مسوولان محلی و مؤسسات، لقب «کندوی افغانستان» را حفظ خواهد کرد.
هم‌چنین در این محفل، دیگر سخنرانان نیز از کارکردهای ریاست زراعت کندز قدردانی کردند.
ریاست زراعت کندز، همه ساله به منظور ارج‌گذاری به زحمات دهقانان و مالداران، روز دوم حمل را با برگزاری جشن ویژه‌ای گرامی می‌دارد.
در این محفل، کارمندان ریاست زراعت، زعفران‌کاران، وترنران، شرکت‌های ارایه‌‌کننده خدمات زراعتی، ورزشکاران رژه رفته و حرکت‌های مختلفی را به نمایش‌ گذاشتند. هم‌چنین در این محفل با اهدای تقدیرنامه و تحایفی، از دهقانان پیش‌قدم قدردانی شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۰:۲۳
Background image

در ولایت میدان وردک از روند کار سردخانه ۲۰۰۰ متریک تُنی نظارت به عمل آمد

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مشاور ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، مستقم حمیدی، بصیراحمد رضوانی و محمدصابر ساحل مدیر عمومی پلان و برنامه‌ها، از سردخانه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۰:۷
Background image

ریاست زراعت ولایت خوست ۳۳۶ قلم اجناس و یک عراده موتر را از طریق لیلام به فروش رسانید

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
لیلام ۳۳۶ قلم اجناس و یک عراده موتر در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست در حضور هیئت تعیین‌شده برگزار گردید.
در این لیلام،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۰:۷
Background image

رئیس زراعت لغمان با مسئول اتاق محصولات زراعتی و مالداری دیدار کرد

۱۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس هدایت وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، رئیس زراعت ولایت لغمان، مولوی عبدالستار محمد، در دفتر کاری خود با داکتر محمد یوسف سادات، مسئول اتاق. . .

بازگشت به خبرها