ادامه‌ی کنفرانس رشد زراعت: درمیان‌گذاری دیدگاه‌ها روی تولید بهتر

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۵ - ۱۵:۲۵
 ادامه‌ی کنفرانس رشد زراعت: درمیان‌گذاری دیدگاه‌ها روی تولید بهتر

۵ قوس ۱۳۹۸
پیش از چاشت امروز، کنفرانس روی موضوعات تولید باکیفیت آرد، شکر، برنج، روغن، محصولات گوشتی مرغ، ماهی و تخم مرغ، فراورده‌های لبنی و وادرات بیرونی متمرکز بود.
نماینده‌گان هر یک از فراورده‌های یاد شده طرح‌ها، نظریات، دست‌آوردها، مشکلات و پیشنهادهای‌شان را در حضور حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی و محبوب‌الله ننگ سرپرست معینیت زراعت و مالداری وزارت زراعت مطرح ساختند.
سرپرست معینیت راعت و مالداری وزارت زراعت به حاضرین گفت: «از نظریات همه‌جانبه شما تشکری می‌کنیم، ما در این قسمت کمیته‌هایی را ایجاد کردیم تا بتوانیم در همکاری با سکتور خصوصی و وزارت‌های دیگر شما را یاری رسانیم و در این قسمت در حمایت از شما قرارداریم.»
خواست‌ اشتراک‌کننده‌گان در قسمت تهیه وسایل ماشینری زراعتی، آشنایی با تکنولوژی‌های زراعتی معاصر، تهیه کودکیمایی باکیفیت، تخم با کیفیت، ایجاد سهولت‌ها در بخش صادرات و فروش، ظرفیت‌سازی و تحقیق روی تخم‌های اصلاح‌شده بود تا محصولات بهتر از لحاظ کمیت و کیفیت تهیه کنند.
هم‌چنان استادان دانشکده‌های زراعت نظریات‌شات را برای باغداران، زارعان و تولیدکننده‌گان شیر، و دیگر بخش‌ها شریک ساختند تا در استراتیژی انکشاف زراعت گنجانیده شود.
بعد از چاشت این کنفرانس، برای بحث روی چگونه‌گی تقویت صادرات انجیر، کشته، جلغوزه، مغز پسته، بادام، بادرنگ، رومی، خربزه، تربز، پیاز و زعفران اختصاص یافته‌است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها