آغاز سروی دهاقین برای توزیع تخم بذری و کود کیمیاوی در تخار

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۱۳:۱۸
آغاز سروی دهاقین برای توزیع تخم بذری و کود کیمیاوی در تخار

۱۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، روند سروی دهاقین واجد شرایط را در کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی‌های اشکمش، بهارک، خواجه بهاوالدین، درقد، چاه‌آب، کلفگان و ینگی‌قلعه آغاز کرد.
به اساس هدایت قاری قطب‌الدین رئیس زراعت تخار، فریض‌الله فروتن آمر امور زراعتی و عبدالاعلی مدیر ترویج، پروسه سروی را در هماهنگی با مسئولین ولسوالی‌ها و نمایندگان دهاقین رسماً افتتاح نمودند.
قرار است در این کمپاین برای پنج‌هزار دهقان واجد شرایط، یک بوری پنجاه کیلویی تخم بذری اصلاح شده گندم، یک بوری پنجاه کیلویی کود کیمیاوی سیاه (یوریا) و یک بوری پنجاه کیلویی کود سفید (دی‌ای‌پی) توزیع گردد.
آمر امور زراعتی در صحبت با مسئولین و نمایندگان دهاقین بر اهمیت استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده بذری، به‌کارگیری درست کودهای کیمیاوی، مسایل تخنیکی کشت و برداشت، از جمله تداوی تخم بذری و استفاده مؤثر از کود تأکید کرد. او افزود ریاست زراعت تخار در هماهنگی با موسسات همکار تلاش می‌کند بذرهای مناسب با شرایط اقلیمی و فصل کشت ولایت را در اختیار دهقانان قرار دهد تا از بسته‌های توزیع‌شده به‌گونه مؤثر استفاده گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها