آغاز توزیع گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی دلارام

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۱۱:۹
آغاز توزیع گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی دلارام

روند توزیع گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی دلارام ولایت نیمروز از سوی مؤسسه وطن آغاز شد. این روند به اساس سروی قبلی مؤسسه و در هماهنگی با مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی دلارام عملی می‌گردد.
به گفته مسئولین، در این برنامه برای هر دهقان یک بسته زراعتی شامل ۵۰ کیلوگرام تخم گندم اصلاح‌شده، ۵۰ کیلوگرام کود سفید و ۵۰ کیلوگرام کود سیاه توزیع شده است.
این توزیع در حضور معاون ولسوال و مدیر عمومی خدمات زراعتی ولسوالی دلارام انجام شده و هدف آن تقویت زراعت محلی، بهبود کیفیت کشت و افزایش حاصلات دهاقین می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها