آغاز برنامه ادویه‌پاشی درختان در ولایت سمنگان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۲:۲۶
آغاز برنامه ادویه‌پاشی درختان در ولایت سمنگان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان برنامه ادویه‌پاشی درختان را در قریه شهر قدیم، مربوط مرکز ایبک آغاز کرد.
در این برنامه، صدها درخت و اشجار مختلف النوع به هدف کنترول و پیشگیری از امراض و آفات ادویه‌پاشی می‌شوند. این اقدام به‌منظور حفظ صحت نباتات و افزایش حاصلات زراعتی انجام می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۳:۳
Background image

سردخانه‌های معیاری در کشور؛ تسهیلات مهم برای نگهداری و بازاریابی محصولات زراعتی

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور جلوگیری از ضایعات محصولات زراعتی، نگهداری حاصلات، عرضه محصولات مطابق به نیاز بازار و افزایش عواید دهقانان، وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

BACK TO NEWS