آغاز برنامه ادویه‌پاشی درختان در ولایت سمنگان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۲:۲۶
آغاز برنامه ادویه‌پاشی درختان در ولایت سمنگان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان برنامه ادویه‌پاشی درختان را در قریه شهر قدیم، مربوط مرکز ایبک آغاز کرد.
در این برنامه، صدها درخت و اشجار مختلف النوع به هدف کنترول و پیشگیری از امراض و آفات ادویه‌پاشی می‌شوند. این اقدام به‌منظور حفظ صحت نباتات و افزایش حاصلات زراعتی انجام می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۸
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز با فبریزیو سیساریتی، معاون سازمان و کوشتوبه دیوالی، مسوول برنامه‌های سازمان خوراک و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۵
Background image

بازدید هیأت وزارت زراعت از پروژه‌های مدیریت آب و نهال‌شانی در ولسوالی کنر خاص

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

هیأتی به رهبری رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با تیم تخنیکی‌شان از جریان تطبیق پروژه‌های اعمار چکدم‌ها، ذخیره. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۱
Background image

در کندز دو پروژه ساختمانی و زراعتی به بهره‌برداری سپرده شد

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۵ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

به‌منظور تقویت زیربناهای زراعتی، مدیریت مؤثر منابع آب و کاهش خسارات ناشی از سیلاب‌ها به دهقانان، در ولایت کندز دو پروژه مهم ساختمانی و. . .

بازگشت به خبرها