اشتراک معین زراعت و مالداری در فراغت بیش از ۵۰ تن از وترنران

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۴/۲۰ - ۱۰:۳۵
اشتراک معین زراعت و مالداری در فراغت بیش از ۵۰ تن از وترنران

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در محفل فراغت ۵۶ تن از پاراوترنران (داکتران صحت حیوانی) در شهر کابل اشتراک نمود.
در محفل فراغت این وترنران مسوولان زراعت ۱۵ ولایت نیز اشتراک داشتند و در مورد اهمیت مالداری و صحت حیوانات صحبت گردید.
مولوی صدراعظم عثمانی پیرامون ارزش مالداری، صحت حیوانات و مسوولیت داکتر وترنران صحبت نموده از توجه  رهبری امارت اسلامی و وزارت زراعت به این بخش مهم یاد کرد" جوانان در راستای انکشاف اقتصاد، زراعت، مالداری و همه بخش‌ها نقش اساسی دارند، چون جوانان دارای انرژی و دانش می‌باشند، یک بخشی از این جوانان شما هستین که به مردم خدمت می‌کنید، فراغت شما را مبارک باد می‌گویم و از استادان شما سپاسگزارم، امید دارم که در راستای بلند بردن اقتصاد این ملک و خدمت به مالداران مفید واقع شوید، از کمیته هالند برای افغانستان تشکری می‌کنیم که زمینه آموزش شما را مساعد ساخت، نیاز داریم متحدانه کشتی شکسته افغانستان را که در ۴۰ سال جنگ متضرر شده به منزل مقصود برسانیم، نیاز به زمان، حوصله و کار صادقانه و شفاف است، ضرورت است که در مناطق دور دست ملک خود کلینیک‌های حیوانی بسازیم و به مشکلات مالداران رسیدگی کنیم، وزارت زراعت با تمام توان در حمایت شما قرار دارد، از هر نوع فرصت برای انکشاف مالداری استفاده خواهیم کرد، کوشش کنید کارهای خویش را بر اساس اخلاص و شفافیت استوار سازید، الله"ج" به همه ما موفقیت نصیب می‌کند".
این وترنران مدت ۶ ماه از طرف داکتران صحت حیوانی وزارت زراعت و در همکاری کمیته هالند برای افغانستان آموزش دیده اند. آموزش این افراد به منظور ارتقای ظرفیت وترنران و رسیدگی به مشکلات مالداران صورت گرفته‌است.
 آموزش این اشخاص بصورت عملی و نظری بوده و با وسایل صحی وسایط حمل و نقل  نیز تجهیز شده‌اند. 
افراد آموزش دیده پس از این به مناطق شان رفته و حیوانات را واکسین و در صورت مصاب شدن به کدام بیماری درمان می‌کنند. این برنامه با توزیع تقدیر نامه و تصدیق‌نامه‌های فراغت پایان یافت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها