وزارت زراعت: در شش سال آینده، یک میلیون جریب باغ مدرن می‌سازیم

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۵/۲۷ - ۱۴:۵۸
وزارت زراعت: در شش سال آینده، یک میلیون جریب باغ مدرن می‌سازیم

وزارت زراعت: در شش سال آینده، یک میلیون جریب باغ مدرن می‌سازیم

۲۷ اسد ۱۳۹۸

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با برگزاری نمایشگاه میوه‌های تازه به مناسبت فرارسیدن صدمین سالگرد استرداد استقلال کشور، اعلام کرده که این وزارت در نظر دارد طی شش سال آینده، یک میلیون جریب باغ‌ مدرن و عصری بسازد.

حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت که طی سال‌های اخیر باغ‌های جدید زیادی احداث شده و وزارت زراعت درنظر دارد طی شش سال آینده، یک میلیون جریب باغ دیگر نیز احداث کند. او گفت: «باغداری قلب زراعت است، در این قسمت یکی از اهداف استراتژیک دولت این است که حدوداً یک میلیون‌ جریب زمین را در شش سال آینده تحت پوشش باغ‌های تجارتی انار، انگور، زردآلو، شفتالو و انجیر و چند میوه‌ی با ارزش دیگر قرار دهد.»

معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت می‌گوید که احداث باغ‌های جدید با استفاده از سیستم‌های مدرن و عصری باغداری، حاصلات بیشتر و کیفیت بهتر دارد. وی افزود استفاده از سیستم‌های جدید باغداری، میزان حاصلات را ده برابر بیشتر می‌سازد. آقای غفوری ابرازداشت: «افغانستان در قسمت باغداری یک سفر بسیار مهم را آغاز کرده و نوآوری‌هایی که صورت گرفته شامل باغ‌های متراکم، نیمه متراکم، سیستم‌های چیله‌یی باعث این شده که در هر جریب زمین به تناسب باغداری عنعنوی هم مقدار محصول زیاد و هم کیفیت آن بهتر باشد.»

حشمت‌الله غفوری در عین‌حال گفت که امسال در مقایسه با سال گذشته، میزان حاصلات باغ‌ها در حدود بیست تا سی درصد افزایش نشان می‌دهد. به گفته‌ی او، استفاده از سیستم‌های جدید و مدرن‌سازی برخی از باغ‌ها و هم‌چنین بارندگی‌ها به افزایش محصولات باغداری کمک کرده است.

معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به نمایشگاه میوه‌های تازه نیز اشاره کرده گفت: «نمایشگاه امروز، نمایشگاه میوه‌های تازه افغانستان است و به مناسبت صدمین سال استقلال سیاسی کشور دایر شده است. نمایشگاه‌ها همیشه فرصت خوبی برای بازاریابی محصولات زراعتی افغانستان بوده است.»

حشمت‌‌الله غفوری افزود که وزارت زراعت به برگزاری نمایشگاه‌های محصولات زراعتی و باغداری در داخل و بیرون از کشور ادامه می‌دهد تا به گفته‌ی او، تولیدات دهقانان افغانستان به «دورترین» کشورهای دنیا برسد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها