جلسه‌ای به‌منظور کنترول قیمت گوشت مرغ با اتحادیه مرغداران دایر گردید

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۳/۲۷ - ۱۰:۷
جلسه‌ای به‌منظور کنترول قیمت گوشت مرغ با اتحادیه مرغداران دایر گردید

هم‌زمان با تعهد اتحادیه مرغداران با تولید بسنده داخلی و منع واردات گوشت مرغ از کشورهای همسایه، جلسه‌ای به‌منظور کنترول  قیمت گوشت مرغ با اتحادیه مرغداران کشور در معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  برگزار شد.
مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت ضمن تاکید بر سرمایه گذاری در سکتور مرغداری و ایجاد فرصت و ظرفیت سازی گفت:« به صورت مشترک و اساسی کار صورت گیرد تا در پهلوی تولید گوشت مرغ باید تولید تخم مرغ و جوجه آن نیز تولید گردد تا به خودکفایی برسیم، قیمت گوشت مرغ در بازار کنترول و به موقع رسیده‌گی صورت گیرد.»
در همین حال بشیراحمد مژده رییس اتحادیه مرغداران افغانستان ضمن قدردانی از حمایت وزارت زراعت در سکتور مرغداری گفت:« مرغداری در افغانستان به قوت خود باقی است، زمینه های سرمایه گذاری و ارتباط میان تولید کننده، فروشنده و خریدار سهل و به نفع همه باشد.»
تولید گوشت مرغ، تخم، دانه، تعین قیمت، کنترول و چگونگی نزدیک شدن به خودکفایی محور بحث این جلسه بوده است.
در این جلسه مسوولان از وزارت زراعت، وزارت داخله، شاروالی کابل، کمیسون کنترول قیمت‌ها و نماینده‌گان اتحادیه مرغداران اشتراک داشتند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها