جریان سفر وزیر زراعت به کشور ترکیه 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۳۱ - ۱۲:۵۱
جریان سفر وزیر زراعت به کشور ترکیه 

۳۱ حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به منظور دیدار با مسوولان سکتور زراعت و جنگلات، سرمایه گذاران افغان و بازدید از  تاسیسات زراعتی و مالداری به کشور ترکیه سفر کرد.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان که به هدف تقویت روابط  و جلب همکاری آن کشور در سکتور زراعت و مالداری افغانستان به کشور ترکیه سفر کرده بود در جریان این سفر با ابراهیم یماکلی معین  وزارت زراعت و جنگلات کشور ترکیه دیدار کرد.
در این دیدار دو طرف تعهد نمودن که به منظور رشد و انکشاف زراعت و مالداری در افغانستان و جلب سرمایه گذاری در سکتور زراعت و مالداری افغانستان به گونه مشترک کار می‌نمایند.
در جریان این سفر مولوی عطاءالله عمری از برخی از تاسیسات زراعتی و مالداری کشور ترکیه دیدار کرده خواستار تطبیق نمونه های موفق زراعتی و مالداری کشور ترکیه در افغانستان شد؛ که از سوی سرمایه گذاران ترکی نیز تعهد صورت گرفت که تجربه های موفق زراعتی و مالداری شان را در افغانستان نیز تطبیق نمایند.
وزیر زراعت همچنان در جریان بازدید از تاسیسات زراعتی و مالداری کشور ترکیه از شرکت پروسس لبنیات کانلر بازدید کرد که  شرکت متذکره ظرفیت پروسس 150 تن شیر را در یک روز دارد و 80 درصد کار های آن توسط روبات ها انجام می شود.
همین گونه در نخستین روز سفر وزیر زراعت در مراسم افتتاح نمایشگاه سولر یا انرژی آفتابی شرکت کرد که در این نمایشگاه صدها شرکت بین الملی و ترکی تولید کننده تکنالوژی سولر شرکت کرده بودند  و شماری از تجار متذکره تعهد کردن که تکنالوژی سولر را در افغانستان نیز ترویج نمایند.
درعین حال مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در جریان سفر به کشور ترکیه با سرمایه گذاران افغان مقیم در کشور ترکیه دیدار کرده و از آنها خواست تا در داخل کشور سرمایه گذاری نمایند چون تمام سهولات های لازم از سوی وزارت زراعت برایشان فراهم می گردد" حالا وطن به کار نیاز دارد و از شما می توانید که در داخل افغانستان  در سکتور های مختلف سرمایه گذاری نماید چون همه سهولت های لازم جهت سرمایه گذاری فراهم است و ما مسوولیت داریم که  مصوونیت سرمایه شما را ما تضمین کنیم".
در جریان این سفر مولوی عطاءالله عمری با قونسل و کارمندان قونسل گری افغانستان در شهر استانبول ترکیه  نیز دیدار کرده و از آنها خواست تا زمینه‌های بیشتر فروش محصولات زراعتی افغانستان را در ترکیه فراهم نمایند.
وزیر زراعت به ولایت کیرکلاری کشور ترکیه سفر کرده و پیشرفت‌ها و انکشافات زراعتی آن ولایت بازدید کرد.
در جریان این سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری را مولوی حمید الله ارشاد رییس قبلی منابع بشری وزارت زراعت و میرویس خوگیانی مشاور هماهنگی برنامه های زراعتی همراهی می کردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS