دیدار وزیر زراعت با والی میدان وردک

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۱۵ - ۱۰:۲۴
دکرنې وزير د ميدان وردکو والي سره وکتل

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با حافظ محمد امین عمری  والی و مولوی خالد رییس زراعت ولایت میدان وردک دیدار کرد.
در این دیدار حافظ محمد امین عمری والی ولایت میدان وردک در مورد اهمیت میدان وردک در سکتور زراعت افغانستان سخن زده و خواستار توجه رهبری وزارت زراعت در بخش پروسس و بسته بندی سیب، ساخت سردخانه‌های نگهداری سیب و پیدا کردن بازار مناسب برای سیب ولایت میدان وردک شد.
در همین حال مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت از طرح‌های مشخص وزارت زراعت به منظور پروسس، بازاریابی و ساخت سردخانه‌ها برای نگهداری سیب و سایر محصولات زراعتی ولایت میدان وردک سخن‌زده و برای شأن اطمینان داد که وزارت زراعت در تطبیق طرح‌های مشخص در ولایت میدان وردک اقدام می‌نمایید که با تطبیق آن مشکلات دهقان و باغداران ولایت میدان وردک به گونه قابل ملاحظه ای حل می‌گردد.
میدان وردک از ولایت‌های پیشتاز در بخش زراعت و مالداری افغانستان است که بیشترین مقدار سیب افغانستان از آن ولایت به دست می‌آید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها