نشست مشورتی در مورد اجاره‌دهی زمین

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱/۱۲ - ۱۲:۳۵
د ځمکې اجاره ورکونې په پار مشورتي غونډه

۱۴ حمل ۱۴۰۲ هـ.ش

نشستی به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دایر شد تا در مورد اجاره‌دهی زمین به شرکت شعیب فیصل در ولایت کندز فعالیتش را آغاز کند.
این نشست بر اساس فیصله کمیسیون اقتصادی ریاست‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان دایر شد تا در مورد قیمت زمین، مدت اجاره و جمع‌آوری نظریات مردم به کندز رفته نظرش را شریک کند.
قابل ذکر است که شرکت شعیب فیصل یکی از شرکت های فعال در بخش پروسس برنج می‌باشد و خواستار ۱ هزار جریب زمین در ولایت کندز شده تا فعالیت‌هایش را توسعه دهد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS