وزیر زراعت با مسوولان اتحادیه مرغ‌داران کشور دیدار کرد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۸ - ۲۰:۵۹
دکرنې وزير د هېواد د چرګانو پالنې د ټولنې له چارواکو سره وکتل

۲۸حوت ۱۴۰۱  هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با اتحادیه مرغ‌داران  کشور دیدار و پیرامون مسایل مختلف مرغ‌داری و واردات گوشت مرغ از سایر کشورها بحث و گفتگو نمود.
در این دیدار مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت گفت:« ما متعهد به همکاری با تجاران به ویژه مرغ‌داران کشور هستیم، اگر لازم باشد قرضه حسنه جهت بهبود مرغ‌داری می‌دهیم و هم‌چنان واردات گوشت مرغ را در بنادر کشور مدیریت می‌نماییم.»
در همین حال شماری از فارم‌داران مرغ می‌گویند؛ ما در حال حاضر آماده سرمایه گذاری در بخش مرغ‌داری هستیم و تا دوسال دیگر به خودکفایی می‌رسانیم ما متعهد به رشد این سکتور می‌باشیم.
در این دیدار بیست فارم‌دار مرغ تعهد سپردن تا در این راستا سرمایه‌گذاری کنند در صورتی‌که واردات گوشت بریدر کنترول شود، فیصدی تعرفه‌ها بالا برود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۹:۲۵
Background image

نشست پیرامون انکشاف صنعت مرغداری در افغانستان برگزار شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نماینده‌گان معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزراء، وزارت‌های مالیه و صنعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

BACK TO NEWS