بیش از چهار هزار ۵۰۰ نهال اصلاح شده بادام برای دهقانان ولسوالی میرامور دایکندی توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ - ۱۱:۷
بیش از چهار هزار ۵۰۰ نهال اصلاح شده بادام برای دهقانان ولسوالی میرامور دایکندی توزیع شد

تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت ولایت دایکندی موسسه بنیاد آقا خان در ولایت دایکندی برای 70 تن از دهقانان چهار هزار ۵ صد ۵۰  نهال اصلاح شده بادام توزیع گردید. 
از جریان توزیع نهال اصلاح شده مثمر نوع بادام از طرف موسسه  بنیاد آقاخان برای دهاقین ولسوالی میرامور ولایت دایکندی از طریق پروژه کار در مقابل غذا برای شوراهای کته سیب، سفید سنگ، پای بوم، شور آب و اسرو برای (۷۰) نفر دهقان برای هر دهقان به تعداد (۶۵) اصله نهال در مجموع برای (۷۰) نفر دهقان به تعداد (۴۵۵۰) اصله نهال اصلاح شده نوع بادام توزیع گردید.
که از جریان توزیع نماینده مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی میرامور ولایت دایکندی نظارت نموده برعلاوه نظارت در قسمت انتقال نهال اندازه حفرچقورک ها طریق شاندن نهال و رعایت فاصله های استندرد نهال در هنگام نهال شانی برای دهاقین رهنمایی لازم ارایه گردید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها