جلسه هیئت مدیره سیلوی مرکزی برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۸ - ۱۹:۲۳
د مرکزي سیلو د مدیره پلاوي غونډه دائره شوه

۱۸ حوت ۱۴۰۱ ه‍.ش

جلسه هیئت مدیره سیلوی مرکزی به منظور تعیین قیمت برای نگهداشتن گندم و تعیین مسوده جدید قرار داد برای سال‌های بعدی برگزار شد.
در این جلسه مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت به مسوولان سیلوی مرکزی هدایت داد تا سیلوی مرکز را درست حفظ و مراقبت کنند و آمادگی کامل برای نگهداری گندم در آن داشته باشند و همچنان آن مقدار از گندم و سایر حبوباتی که در سیلو ذخیره شده است به شکل متواتر از آنها مراقبت کنند.
معین مالی و اداری وزارت زراعت همچنان به مسوولان سیلوی مرکزی هدایت داد تا از امکانات موجود سیلو استفاده بهتر نمایند تا عواید آن بلند رفته و نیازهای آن از خودش بر آورده شود.
این جلسه با اشتراک مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، عبدالطیف نظری معین وزارت اقتصاد، انجینر عمر رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، رییس شرکت های دولتی وزارت مالیه و رییس سیلوی مرکزی حضور داشتند.
هیت مدیره سیلو متشکل نماینده‌گان با صلاحیت از وزارت‌های زراعت، مالیه، اقتصاد و اداره سیلوی مرکزی می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها