افتتاح ساختمان جدید مقام وزارت زراعت

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۰ - ۱۰:۱۷
افتتاح ساختمان جدید مقام وزارت زراعت

ساختمان جدید مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در حضور داشت مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی، مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری، روساء و کارمندان این وزارت امروز افتتاح و به بهره‌برداری سپرده‌شد.
این ساختمان به هزینه ۷۰ میلیون افغانی از بودیجه دولت ساخته شده که دارای ۵ طبقه می‌باشد و مجهز با تمام سهولت‌های اداری است.
در محفل افتتاح این ساختمان مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت،  آبیاری و مالداری صحبت نموده در بخشی از سخن‌هایش گفت:" این ساختمان سرمایه ملت است، مسوولان حکومتی خدمتگار برای مردم و پلی میان ملت و حکومت می‌باشند، مسوولان فعلی تعهد صادقانه و مخلصانه برای مردم و آبادی افغانستان دارند، تکمیل شدن کار این ساختمان می‌تواند در راستای سهولت‌های کاری و خدمت به مردم کمک نماید، بهره‌برداری آن را به خانواده دهقان و شما سروران گرامی مبارک باد می‌گوم، امیدوارم در جریان زمان مسوولیت‌ای‌که در این ساختمان داریم مصدر خدمت بیشتر به ملت خود شویم".
وزیر زراعت در ادامه‌ صحبت‌ها گفت که امارت اسلامی و وزارت زراعت در حمایت از سرمایه‌گذاران، دهقانان و مالدارن افغانستان می‌باشد. 
وی گفت:" تلاش و تعهد داریم بسترهای سرمایه‌گذاری را به مردم مساعد کنیم، از همه سرمایه‌داران می‌خواهم که بیایند در بخش زراعت و مالداری سرمایه‌گذاری نمایند وزارت زراعت همه سهولت‌ها را برای شان مساعد ساخته‌است، این اداره وزارت افغان شمول و خدماتی می‌باشد. الله"ج" نعمت‌های بزرگ برای کشت و زراعت افغانستان ارزانی کرده‌است، آب فراوان، زمین زیاد و حاصلخیز، هوای مناسب داریم، بدبختانه در گذشته کار نشده، از خاطر فقر و بیکاری مردم به مهاجرت روی آورده‌اند، حال وقتش رسیده که به مردم جنگ زده خود خدمت کنیم، سکتور خصوصی و سرمایه‌داران می‌توانند نقش فعال و موثر اجرا نمایند، از زمان مسوولیت من در این سکتور به میلیون‌ها افغانی روزانه سرمایه‌گذاری می‌شود، شب و روز مردم مراجعه می‌کنند تا برای شان زمین اجاره بدهیم و این کار را می‌کنیم تا در راستای کاهش فقر و مهاجرت نقش موثر داشته باشد".
آقای عمری افزود که جهاد امروز بر می‌گردد  به سرمایه‌داران.
" مجاهدین امروزی ما در مقابل فقر و گرسنگی، تهدیدها و تحریم‌های جهانی سرمایه‌گذاران هستند، با سرمایه‌گذاری شان خرما و ثواب حاصل می‌کنند، سرمایه شان زیاد میشود و به مردم هم خدمت می‌شود، بدون کدام مزاحمت و جنجالی بیایند سرمایه‌گذاری کنند،، امیرالمومنین صاحب هم میگوید که از زمین‌ها و آب افغانستان استفاده صورت بگیرد، هدف ما هم همین است که راه‌های اصولی و سهولت را برابر کنیم تا پول داران بتوانند کار نمایند، به امید روزی که از تهدیدها و تحریم‌های جهان خلاص شویم و به خود کفایی برسیم".
خلیل احمدپیام رئیس شرکت مقدس کوثر که مسوولیت اعمار این ساختمان را داشت نیز صحبت نموده و از امارت اسلامی خواسته که سرمایه‌گذاران را حمایت نمایند.
آقای پیام گفت:" این ساختمان در پنج طبقه ساخته شده، هر طبقه دارای ۸۰۰ متر مربع مساحت است، مجهز با کمره‌های امنیتی، اطفائیه، پارکینگ موتر، دفاتر ادار، لفت و سیستم انترنت می‌باشد".

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۹:۴۷
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مدیرعامل شرکت اصفهان پلاست ایران

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسعود روضاتی، مدیرعامل شرکت اصفهان پلاست ایران و هیئت همراهش دیدار کرد.
در این دیدار روی گسترش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۹:۴۱
Background image

برای ۲۰ تن از دهاقین کاپیسا تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی توزیع گردید

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به هدف ایجاد قطعات نمایشی و ترویج کشت عصری گندم، برای ۲۰ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های این ولایت تخم اصلاح‌شده بذری و کود. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۹:۳۹
Background image

وزیر زراعت بر تسریع کار پروژه‌های انکشافی و مصرف مؤثر بودجه تأکید کرد

مجلس ارائه گزارش اجراآت پروژه‌های انکشافی سکتور زراعت، مالداری، باغداری و آبیاری تحت ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مرکز وزارت دایر گردید.
در این نشست،. . .

بازگشت به خبرها