جلسه به منظور قیمت گذاری تخم‌های مادری بذری برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ - ۱۱:۳۶
د مورني بذري تخمونو د بیو ټاکلو په موخه غونډه دائره شوه

۲۵ دلو ۱۴۰۱ ه‍.ش 

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت به منظور تعیین قیمت تخم بذری مادری با سکتور خصوصی جلسه برگزار کرد.
این جلسه  در وزارت زراعت به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با اشتراک شماری از رئسا و اعضای اتحادیه تخم‌های بذری برگزار شد.
مولوی صدراعظم عثمانی بر زمینه سازی برای سرمایه گذاران در بخش زراعت و مالداری تاکید کرد گفت «همکاری دو جانبه هم به نفع دولت و هم به مفاد سکتور خصوصی تمام می‌شود و وزارت زراعت متعهد بر فراهم کردن سهولت بر متشبثین سکتور زراعت و مالداری، دهقانان و مالداران می‌باشد». 
در این جلسه سرمایه گذاران خواهان حمایت امارت اسلامی در سکتور زراعت شده و تعهد بر حمایت دولت و سرمایه گذاری در داخل کشور کردند « هر نوع تخم را می‌توانیم تولید کنیم امید است دولت در قسمت شرکت‌ها توجه بیشتر نماید تا کیفیت را پایین نسازند اعتماد دهاقین از بین نرود».
 در همین حال مولوی صدراعظم عثمانی تاکید کرد شرکت ها به وعده خود عمل کند در قسمت مشکلات آنها امارات اسلامی رسیدگی می‌کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها