جلسه به منظور قیمت گذاری تخم‌های مادری بذری برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ - ۱۱:۳۶
د مورني بذري تخمونو د بیو ټاکلو په موخه غونډه دائره شوه

۲۵ دلو ۱۴۰۱ ه‍.ش 

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت به منظور تعیین قیمت تخم بذری مادری با سکتور خصوصی جلسه برگزار کرد.
این جلسه  در وزارت زراعت به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با اشتراک شماری از رئسا و اعضای اتحادیه تخم‌های بذری برگزار شد.
مولوی صدراعظم عثمانی بر زمینه سازی برای سرمایه گذاران در بخش زراعت و مالداری تاکید کرد گفت «همکاری دو جانبه هم به نفع دولت و هم به مفاد سکتور خصوصی تمام می‌شود و وزارت زراعت متعهد بر فراهم کردن سهولت بر متشبثین سکتور زراعت و مالداری، دهقانان و مالداران می‌باشد». 
در این جلسه سرمایه گذاران خواهان حمایت امارت اسلامی در سکتور زراعت شده و تعهد بر حمایت دولت و سرمایه گذاری در داخل کشور کردند « هر نوع تخم را می‌توانیم تولید کنیم امید است دولت در قسمت شرکت‌ها توجه بیشتر نماید تا کیفیت را پایین نسازند اعتماد دهاقین از بین نرود».
 در همین حال مولوی صدراعظم عثمانی تاکید کرد شرکت ها به وعده خود عمل کند در قسمت مشکلات آنها امارات اسلامی رسیدگی می‌کند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۱:۵۳
Background image

هیئت وزارت زراعت از غلهٔ ذخیره‌شده در سرپل بازدید کرد

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک این وزارت، در جریان سفرش به ولایت سرپل از غلهٔ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی در شش ولسوالی فاریاب

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی (کانسنتریت) در چوکات پروژه اقدامات پیشگیرانه خشکسالی دفتر کمک‌های بشری سازمان ملل متحد، در شش ولسوالی آسیب‌پذیر ولایت فاریاب به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

آغاز کار احداث ۲۱۳ قطعه باغ انار در هلمند

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
کار احداث ۲۱۳ قطعه باغ مثمر انار در ولایت هلمند از بودیجه انکشافی ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به  هدف ایجاد بدیل برای کشت کوکنار، تقویت معیشت پایدار. . .

بازگشت به خبرها