جلسه به منظور ترتیب کانسپت نوت‌های بودیجه وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۴ - ۱۱:۲۵
دکرنې وزارت د بودیجې کانسپټ نوټونو د ترتیب په پار غونډه ائره شوه

جلسه‌ای به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت جهت ترتیب طرح بودیجه سال 140۲ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  و ترتیب کانسپت نوت‌های مشخص آن برگزار شد.
این جلسه با اشتراک رئیس های ریاست‌های بودیجوی وزارت زراعت به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی به هدف ترتیب کانسپت نوت‌‌های مستدل مطابق به احکام و فرامین رهبری امارت اسلامی افغانستان جهت دفاع بودیجه این وزارت برگزار شد. 
معین مالی و اداری وزارت زراعت هدایت‌های رهبری امارت اسلامی را در بخش ترتیب بودیجه سال آینده بیان نموده و از رئسا ریاست‌های بودیجوی خواست تا کانسپت نوت‌های شان را مطابق به فرمان رهبری ترتیب نمایند.
رهبری امارت اسلامی هدایت داده است تا در طرح بودیجه سال 1402 طرح‌های در نظر گرفته شود که زمین‌سازی برای ایجاد شغل برای جوانان بی کار گردد.
همچنان مطابق به هدایت رهبری ا.ا.ا پروژهای که در سال آینده در نظر گرفته می‌شود باید در عین حالی که اساسی است باید در آمدزا نیز باشد چون در حال حاضر نیاز است که بودیجه امارت اسلامی افغانستان از در آمد های داخلی آن تامین گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS