دیدار وزیر زراعت با معاون دبیر کل سازمان ملل متحد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱ - ۱۰:۲۹
دیدار وزیر زراعت با معاون دبیر کل سازمان ملل متحد

مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با خانم آمنه محمد معاون دبیر کل سازمان ملل متحد و هیئت همراه شان دیدار کرد.
در این دیدار دو طرف روی همکاری‌های دوجانبه، پیشرفت زراعت و مصونیت غذایی صحبت نمودند.
 در این دیدار آمنه محمد معاون دبیر کل سازمان ملل هدف سفر شان را به افغانستان شنیدن نظریات مسوولان ا.ا.ا یاد کرده و افزود:" هدف سفر ما به افغانستان شنیدن نظریات مسوولان امارت اسلامی جهت مشارکت دوامدار در زمینه‌های مختلف چون زراعت، تعلیم، کار، حمایت از زنان و محصوولات زراعتی افغانستان می‌باشد، هر کار سازمان ملل برای بهبود زندگی مردم است، کوشش می‌کنیم به ملت‌ها کمک نمائیم".
 در همین حال مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری تشریف آوری معاون دبیرکل سازمان ملل و هیئت همراه شان را خیر مقدم گفت افزود:" فرصت‌ها و امتیازهای بهتری در زمینه زراعت و مالداری داریم، بدبختانه جنگ چهل‌ساله مانع کار و عقب‌ماندن ما در این دو بخش مهم‌ شده‌است، اگر در این عرصه‌ها کار شود مردم از مهاجرت، بیکاری و فقر خلاص می‌شوند، در سال‌های جنک نتوانسیتم از خاک، آب و اقلیم مناسب کشور خود استفاده کنیم، حالا شرایط مساعد شده کار می‌کنیم و نیاز به حمایت شما نیز داریم".
آقای عمری افزود که بیشتر زنان و مردان افغانستان در زراعت سنتی مشغول می‌باشند و نیاز است در این بخش کار شود.
" زنان و مردان افغانستان که در بخش زراعت مصروف می‌باشند، از روش‌های زراعت نوین چیزی نمی‌دانند، با همان زراعت کهنه و سابقه کار می‌کنند، نیاز است که در این بخش کار شود و به زراعت نوین آشنایی حاصل کنند، کوشش داریم که در این بخش کار کنیم و تحول بیاوریم، ضرورت است که سازمان ملل و سازمان‌های جهانی نیز همکار ما باشند".
وزیر زراعت اقلیم افغانستان برای کشت هر نوع نبات مساعد دانسته و خواستار همکاری سازمان ملل به منظور رشد زراعت شد :" اقلیم افغانستان برای کشت هر نباتی مساعد است، مثلا در ولایت‌های زون شرق ستروس، خرما و سبزیجات خوب حاصل میدهد، در ولایت‌های جنوب میوه‌های انجیر و انار، همین‌گونه در شمال میوه‌هایی چون سیب، ناک، تربوز، خربوز و غله حاصل بهتر می‌دهد، در غرب هم زعفران چهره‌ آشنا در حاصل دهقانان می‌باشد".
در این دیدار خانم سیما باهوس رئیس بخش زنان سازمان ملل، محمدخالدخیری معاون سازمان ملل در بخش آسیای میانه، رضاء اتون‌بایی‌فا نماینده خاص سازمان ملل، رامز الکباروف معاون خاص سازمان در بخش حمایت و پیشرفت حقوق بشر، مارکوز پوتزل معاون سازمان ملل در بخش سیاسی، الایسون دیفیدین معاون کشوری سازمان ملل در بخش زنان، جین فیلیپ برناردیری مسوول ارشد بخش سیاسی، ریچارد ترین‌چارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان معاون سازمان ملل را همرایی می‌نمودند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها