یک کانال آبیاری در بامیان به بهره‌برداری رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۵/۷ - ۱۵:۵۹
یک کانال آبیاری در بامیان به بهره‌برداری رسید

۷ اسد ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، از آغاز بهره‌برداری یک کانال آبیاری در مرکز این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌گوید که کانال آبیاری قریه «کتوای دره سادات» در مرکز بامیان، دارای ۹۲ طول و ۵۶ متر دیوار استنادی است. این کانال یک‌میلیون و ۱۵۱ هزار و ۳۶۰ افغانی از کمک‌های بنیاد انکشافی آقاخان هزینه برداشته است.
کانال آبیاری قریه کتوای دره سادات یک‌هزار و پنج‌صد جریب زمین را تحت پوشش آبیاری قرار داده و از آن ۴۶۰ خانواده مستفید می‌شوند. ساخت این کانال در کاهش ضایعات آب، افزایش حاصلات و بهبود کیفیت تولیدات زراعتی کمک می‌کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها