سفر وزیر زراعت به ولایت بلخ جهت بررسی ساحات تخریب شده اطراف دریای آمو 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ - ۱۴:۵۲
د آمو سیند په غاړه له تخریب شویو سیمو څخه د ارزونې په پار بلخ ته دکرنې وزیر سفر

۱۷ جدی ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در راس یک هیت عالی رتبه طبق فیصله کابینه جهت بررسی تخریبات دریای آمو به ولایت بلخ سفر کرده و از ساحات تخریب شده در ولسوالی‌های کلدار و شورتیپه بازدید کرد.
این هیئت مطابق به فیصله کابینه امارت اسلامی افغانستان متشکل از معینان وزارت‌های  امور سرحدات، اقوام و قبایل، معادن و پطرولیم، آب و برق و رئسای ادارات؛ امور خارجه، رسیده‌گی به حوادث و اداره ملی احصایه‌ و معلومات به ولایت‌های اطراف دریای آمو سفر کرده و از ساحات تخریب شده در ولسوالی‌های کلدارو شورتیپه بازدید کرده و مشکلات باشنده‌گان آن مناطق را استماع نمودند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت که ریاست این هیئت را به عهده دارد در جریان بازدید با باشنده‌گان مناطق متذکره هدف از سفر هیئت بررسی از ساحات تخریب شده اطراف دریای آمو را بیان کرده و گفت" مطابق فیصله کابینه ا.ا.ا یک هیئت عالی‌رتبه از مرکز جهت بررسی تخریبات دریای آمو فرستاده شده که  به ولایت‌های تخار، کندز و حالا بلخ سفر  می‌نماینده و این سفر الی اخیر دریای آمو یعنی ولسوالی خماب ولایت جوزجان ادامه می‌یابد و هیئت از ساحات تخریب شده بازدید کرده و مشکلات مردم آن را می‌شنوند و پس از آن با کابینه شریک می‌سازند تا امارت در این بخش کاری نماید".
 در همین حال شماری از باشند‌گان مناطق تخریب شده می‌گونید که دریای آمو د امتداد ولسوالی‌های شورتیپه و کلدار ولایت بلخ باعث تخریب شدن دها قریه و هزارن جریب زمین زراعتی شده است که اگر تدابیر لازم برای جلوگیری از تخریبات در نظر گرفته نشود این روند باعث تخریب ساحات بیشتر نیز می‌گردد.
قرار است هیئت متذکره پس از ولایت بلخ به ولایت جوزجان سفر کنند و از ساحت تخریب شده در آن ولایت بازدید نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS