دیدار هیئت اعزامی وزارت زراعت با والی ولایت هرات

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ - ۸:۵۲
دکرنې وزارت اعزامي پلاوی د هرات ولایت والي سره وکتل

۱۳ جدی ۱۴۰۱ هـ.ش
هیئت اعزامی وزارت زراعت با مولوی نور احمد اسلام جار والی ولایت هرات دیدار کرده و در این دیدار هدف سفر شان را به ولایت هرات بیان کردند.
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد، مولوی پیر محمد حلیمی رئیس زراعت ولایت هرات، مولوی سید عبدالواحد هارون رئیس سروی کدستر، مولوی حمیم صادقی رئیس اجراء و ثبت قباله معینیت امور زمینداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شیخ نور احمد اسلام جار والی ولایت هرات در مورد افتتاح روند قباله الکترونیکی دیدار و گفتگو نمودند.
شیخ نور احمد اسلام جار والی ولایت هرات به رئسای وزارت زراعت خوش آمدید گفته  از پروسه افتتاح قباله  در ولایت هرات استقبال کرده و پیش برد این پروسه ملی را برای مردم افغانستان به خصوص باشندگان ولایت هرات مهم و اساسی دانست.
متعاقباً مولوی حمیم صادقی رئیس اجراء ثبت و صدور قباله در مورد روند اجرا ثبت و توزیع قباله به رهبری مقام ولایت معلومات مفصل ارایه نمودندو خواهان همکاری آنها در پیش برد این پروسه شد. 
در اخیر مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت با ابراز تشکری از مقام  ولایت هرات  از تلاش ها به منظور تطبیق بهتر این روند سخن زده و اطمینان دادند که این روند به خوبی به پیش برده شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS