معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با کارمندان زراعت ننگرهار دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۳ - ۹:۳۳
دکرنې وزارت د اوبولګولو او طبیعي سرچینو مرستیال د ننګرهار دکرنې کارکوونکو سره وکتل

۲۳ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با هیئت همراه شان به ولایت ننگرهار سفر کرده و با کارمندان ریاست زراعت ولایت ننگرهار دیدار کرد.
مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی در جریان دیدار با کارمندان زراعت گفت"با پیروزی امارت اسلامی افغانستان زمینه کاری الی هشتاد درصد فراهم شده است و ما می توانیم به هرجای که می خواهیم برویم و کاری را انجام دهیم پس ما باید با امکانات کمی که داریم صادقانه خدمت کنیم و بودیجه کمی که داریم آن را به گونه شفاف در خدمت گذاری به دهقانان و مالدارن به مصرف می رسانیم" .
 در همین حال مولوی عبدالستار محمد رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار گزارش فعالیت‌ها و دستاورد های ریاست زراعت را بیان کرده و در کنار آن خواهان حل چالش‌ها فرار راه شان شد.
در عین حال آقای عبد الستار محمد از افزایش عواید نظر سال قبل در ریاست زراعت ننگرهار سخن زده و آن را به دلیل تعهد کارمندان در خدمت گذاری دانست.
معین آبیاری و منابع طبیعی از فعالیت‌های کارمندان ریاست زراعت ننگرهار قدر دانی کرده و هدایت لازم را جهت بهبود و تسریع امور سپرد.
مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی را در این سفر مولوی عبدالاحد خلیل رییس منابع طبیعی، مولوی ضیا الدین واقف رییس مالی و حسابی محمد امان امانیار رییس امور جنگلات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همراهی می‌کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۱۸
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت به منظور گسترش همکاری‌های زراعتی و علمی، در سفر رسمی عازم جمهوری مالدووا شد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان به ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، به دعوت رسمی وزارت زراعت و صنایع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

بازگشت به خبرها